• امروز : دوشنبه - ۲۲ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 15 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Monday - 12 May - 2025
کل پست ها: 73634اخبار امروز : 10
10

۶۵ درصد آسیب‌ها اجتماعی مرتبط با اعتیاد است

  • کد خبر : 45867
  • ۰۲ تیر ۱۳۹۷ - ۶:۳۸

دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی گفت: اعتیاد سر منشاء بسیاری از آسیب‌های اجتماعی است و ۶۵ درصد آسیب‌ها و جرایم اجتماعی، مرتبط با اعتیاد است. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی؛ دکتر بهروز مهدوی در جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر و کارگروه آسیب‌های […]

دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی گفت: اعتیاد سر منشاء بسیاری از آسیب‌های اجتماعی است و ۶۵ درصد آسیب‌ها و جرایم اجتماعی، مرتبط با اعتیاد است.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی؛ دکتر بهروز مهدوی در جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر و کارگروه آسیب‌های اجتماعی استان گفت: در کشور ما از لحاظ عمرانی پیشرفت زیادی داریم ولی متاسفانه در مسائل فرهنگی کمتر پيشرفت کرده‌ایم.


وی افزود: آسیب‌های اجتماعی گسترده، پیچیده و متنوع هستند و باید برنامه قوی داشته باشیم .


دبیر شورا با بیان اينكه تدوین سند پنج ساله توسعه برای حوزه آسیب های اجتماعی صورت گرفته است ولی مشکل اصلی در اجرایی نمودن آن است، گفت: اعتیاد سر منشاء بسیاری از آسیب‌های اجتماعی است و ۶۵ درصد آسیب‌های اجتماعی و جرایم مرتبط با اعتیاد است .


مهدوی با اشاره به حضور سمن‌ها و دستگاه‌ها در زمینه کاهش طلاق و امنیت غذایی گفت: در زمینه حوزه سلامت و امنیت غذایی باید مجمع سلامت محلات پایه‌گذاری کنیم.


وی با اشاره به رونق‌بخشی به مهارت‌های زندگی افزود: در بحث آموزش مهارت‌های زندگی باید توجه بیشتری صورت گیرد و خانواده‌ها را بلایای مواد مخدر و آسیب های اجتماعی در کشور آگاه کنیم .


دبیر شورا ادامه داد: ایجاد همبستگی اجتماعی و تقویت آنها در بین مردم جامعه و ایجاد ارتباط بیشتر که می‌توان از ظرفیت روحانیون، مساجد، آموزش و پرورش در این زمینه استفاده کرد .


مهدوی مشکل اصلی در زمینه موفقیت و کمتر بودن آسیب‌های اجتماعی را عدم هماهنگی ادارات دانست و افزود: مشکل اصلی عدم هماهنگی در بین ادارت و دستگاه‌های ذیربط است و باید در راستای هم‌افزایی حرکت کنیم و نباید در عرض یکدیگر اقدام کنیم .


وی ادامه داد: در برنامه سند تدوین شده  تا سال ۱۴۰۰  باید بتوانیم ۲۵ درصد  اعتیاد را در سطح کشور و استان کاهش دهیم و همه امکانات برای تحقق این امر مهم بسیج شوند.


در ادامه این جلسه معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان اظهار داشت: در شهرستان مرند قابلیت مبارزه جدی و همکاری و تعامل با مبارزه مواد مخدر در شهرستان وجود دارد .


فرماندار ویژه مرند بیان داشت: معتاد سازی افراد در ایران یک پروژه توسط غرب در ایران است و  معتاد سازی ، ساخت انسان غیر اخلاقی ، رو آوردن افراد برای فرار از زندگی مناسب جز برنامه های غرب برای ایران است .


وی افزود: دستور العمل ها و بخشنامه ها باید به نوعی بومی آن محل بوده و مردم محور باشد و تمامی منابع مالی و امکانات باید در تربیت نسل خوب باشد .


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی۹۷٫۰۴٫۰۱

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=45867

برچسب ها