دبير شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان كردستان، رسانه را مهمترین و تاثیرگذارترین عامل در تحقق رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر در جامعه برشمرد و برنامههای هفته مبارزه با مواد مخدر را تشریح کرد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان، سلیم کریمی در مصاحبه زنده راديويي كه در دفتر شورا انجام شد، ضمن گراميداشت هفته مبارزه با مواد مخدر در كشور گفت: امروز جاي بسي خوشحالي است كه رسانههاي دیداری، شنیداری و نوشتاري ما در راستاي اجتماعي شدن امر مبارزه با مواد مخدر گام برمي دارند.
وی افزود: يكم لغايت ششم تيرماه در تقويم كشوري به عنوان هفته مبارزه با مواد مخدر نامگذاري شده است و در تمامي استانها برنامههاي زيادي برگزار مي شود.
دبیر شورا خاطر نشان كرد: در همه حوزههای کشور؛ نقش رسانهها بسيار پررنگ تر است و همين امر سبب شده که مهمترين عامل در تحقق رویکرد اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر، رسانه ها باشد.
كريمي افزود: با توجه به دارا بودن چنين ظرفيت و پتانسيلي در استان بايد به بهترين نحو ممكن از آن استفاده کرد.
وی گفت: از مركز صدا و سيماي استان خصوصآ بخش راديويي اين انتظار مي رود که با توجه به جامعه مخاطب خود در اين هفته، برنامهريزيهاي لازم صورت بگیرد و تمامي برنامههاي مختص به اين هفته را پوشش دهند.
کریمی گفت: تاکنون ۲۶ نفر در استان به عنوان سفيران اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر معرفی شدهاند تا توانند الگوهاي مناسبي براي جوانان باشند.
وی در ادامه، تقويت سازمانهاي مردمنهاد و ( NGO ها و CBOها) و برونسپاري برنامههاي اعضاي شورا به آنها جهت تقويت واسطهاي دولت و مردم، استفاده از تریبونهای مساجد، ارتباط با هيئتهاي ورزشي و مربيان، داوران و ورزشكاران و استفاده از نفوذ آنها براي تقويت اقدامات پيشگيري و كمك به فعاليتهاي ورزشي خصوصاً ورزشهاي همگاني و بومي، كمك به جشنوارههاي مختلف هنري از جمله جشنواره تاتر مريوان، تاتر طنز ديواندره، جشنواره هوره و ساچمانه كامياران، جشنواره ليلاخ، شبي با موسيقي كوردي سنندج، موسيقي فولكلور نايسر سنندج، شب شعرهاي مختلف و… را از جمله برنامههای هفته مبارزه با مواد مخدر در استان برشمرد.
کریمی همچنین نشست با شعرا، هنرمندان، اصحاب رسانه، روحانيون، قهرمانان ورزشي، فيلمسازان و…، برگزاری كارگاههاي آموزشي جهت مرتبط ساختن آنها با اين حوزه، برگزاري جشنواره رسانه و كاهش آسيبهاي اجتماعي براي اولين با در كشور جهت ارتباط بيشتر اصحاب رسانه، اجراي برنامههاي مردمي، تبليغ، سخنراني برای مشارکت حداکثری مردم در اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر، اختصاص برنامههاي تلويزيوني و راديويی به موضوع پیشگیری از اعتیاد را از دیگر برنامههای هفته مبارزه عنوان کرد که به تناسب در روستاها نیز اجرایی میشوند.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان۹۷٫۰۳٫۲۹