• امروز : سه شنبه - ۱۶ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 9 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Tuesday - 6 May - 2025
کل پست ها: 73574اخبار امروز : 0
5

اثرات مثبت رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر در بلند مدت قابل مشاهده است

  • کد خبر : 45696
  • ۲۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۴:۱۷

مديرعامل موسسه چترا گفت: نقش اقشار مختلف اعم از ورزشكاران، هنرمندان، اساتيد دانشگاهي، ائمه جمعه و جماعات و… در مبارزه با اعتیاد با رويكرد اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر پر رنگ تر شد که در بلند مدت، شاهد اثرات مثبت اين رويكرد در جامعه خواهيم بود. فاطمه بهرام‌آباديان در گفتگو با روابط عمومي ستاد […]

مديرعامل موسسه چترا گفت: نقش اقشار مختلف اعم از ورزشكاران، هنرمندان، اساتيد دانشگاهي، ائمه جمعه و جماعات و… در مبارزه با اعتیاد با رويكرد اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر پر رنگ تر شد که در بلند مدت، شاهد اثرات مثبت اين رويكرد در جامعه خواهيم بود.


فاطمه بهرام‌آباديان در گفتگو با روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: با رويكرد اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر مشاركت‌ها در اين حوزه افزايش يافت، در صورتي كه در گذشته، اينگونه نبود و فقط افرادی كه حوزه اعتياد، كار مي‌كردند، فعاليت داشتند؛ اما با توجه به رويكرد اجتماعي، گروه‌هاي مختلفي وارد این حوزه شدند كه شايد اصلا فكرش را هم نمي‌كرديم كه آنها هم مي‌توانند نقشي داشته باشند.


وي ادامه داد: در سال‌هاي اخير كه رويكرد اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر مطرح و اجرايي شد، نقش اقشار مختلفي اعم از ورزشكاران، هنرمندان، اساتيد دانشگاهي، ائمه جمعه و جماعات و… در حوزه اعتیاد، پر رنگ‌تر شد. اين خيلي اتفاق خوبي بود و مردم و سمن‌ها وارد اين حوزه شدند، شايد تاثير اين مشاركت‌جويي را خيلي سريع نتوانيم مشاهده كنيم اما قطعا در بلند مدت، اثرات مثبت آن قابل مشاهده است.


مديرعامل موسسه چترا اظهار داشت: اين موسسه از سال ۸۵ با مجوز بهزيستي و با اهداف ایجاد و تسهیل دسترسی مددجویان به خدمات درمانی اولیه، خدمات سلامت روان اولیه و خدمات کاهش آسیب اعتیاد در مصرف‌کنندگان تززیقی مواد، کاهش آسیب‌های مرتبط به سلامت جسم و سلامت روان و اجتماعی ناشی از مصرف مواد، افزایش آگاهی عمومی نسبت به اصول کاهش آسیب، سیاست‌ها و برنامه‌های مسولین، افزایش آگاهی در افراد دارای رفتار پرخطر و عموم جامعه در خصوص اچ.آی.وی و ایدز، حمایت از افراد آسیب‌دیده جهت بهبود کیفیت زندگی و روابط خانوادگی آنها، توانمندسازی افراد آسیب‌دیده و آموزش‌ مهارت‌های فنی و حرفه‌ای و ایجاد اشتغال جهت این افراد، حمایت از خانواده‌های افراد آسییب دیده، آموزش و توانمندسازی جهت پذیرش مددجویان آسیب دیده، فعاليت‌هاي خود را آغاز كرد.


بهرام‌آباديان ادامه داد: اين موسسه در واقع در حوزه‌هاي پيشگيري، درمان و كاهش آسيب و توانمندسازي در حال فعاليت است و در هفته مبارزه با مواد نيز با ايجاد غرفه‌هاي اطلاع‌رساني و اجراي برنامه‌هاي آموزشي سعي در افزايش آگاهي مردم نسبت به خطرات اعتياد دارد تا مشاركت مردم را در امر مبارزه بيشتر کند و رويكرد اجتماعي شدن را نيز توسعه دهد.


وي افزود: با مشاركت حداكثري سازمان‌هاي مردم‌نهاد در سه حوزه پيشگيري، درمان و توانمندسازي در هفته مبارزه با مواد مخدر مي‌توانيم مردم را از برنامه‌هاي اين حوزه مطلع كنيم، كشورمان در اين عرصه، فعاليت‌هاي زيادي انجام داده اما هنوز بسياري از افراد نمي‌دانند چه كارهايي انجام شده است. اين يعني ما هنوز براي وارد كردن مردم در مسير اجتماعي شدن فاصله داريم و به اعتقاد من، مشاركت حداكثري سمن‌ها در اطلاع‌رساني به مردم، بسيار موثر است.


منبع: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر ۹۷٫۰۳٫۲۹

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=45696

برچسب ها