• امروز : شنبه - ۳۰ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 21 - شوال - 1446
  • برابر با : Saturday - 19 April - 2025
کل پست ها: 73412اخبار امروز : 0
7

امضای تفاهم‌نامه همکاری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر همدان و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

  • کد خبر : 45679
  • ۲۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۸:۰۲

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان همدان در بازدید از فعالیت‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان به مناسبت سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر از امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک دبیرخانه شورا با کانون پرورش فکری به‌منظور پیشبرد اهداف آموزشی و پیشگیری از اعتیاد خبر داد. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی […]

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان همدان در بازدید از فعالیت‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان به مناسبت سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر از امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک دبیرخانه شورا با کانون پرورش فکری به‌منظور پیشبرد اهداف آموزشی و پیشگیری از اعتیاد خبر داد.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان همدان؛ سید رسول حسینی در دیدار با مدیرکل کانون پرورش فکری گفت: کانون پرورش فکری با داشتن ۴۱ مرکز در سطح استان می‌تواند مجری برنامه‌های آموزشی و فرهنگی بسیار خوبی با هدف افزایش آگاهی نوجوانان و دانش‌آموزان و همچنین والدین در مناطق مختلف استان باشد.


وی با تاکید بر اینکه کانون پرورش فکری می‌تواند در طول ایام تابستان با اجرای برنامه‌های مختلف آموزشی و با هدف پر کردن اوقات فراغت دانش‌آموزان نقش مهمی ایفا کند، گفت: از جمله این برنامه‌ها مهارت نه گفتن، مهارت‌های زندگی است که به توانمندسازی دانش‌آموزان و حتی والدین آنها کمک شایانی می‌کند.


دبیر شورا اشاره کرد: یکی از اهداف این شورا آشنایی کارکنان دولت با اصول پیشگیری از اعتیاد می‌باشد که در این راستا با همکاری کانون پروش فکری آموزش۴۱ نفر از مربیان کانون پرورش فکری در استان با هدف افزایش سطح دانش و آگاهی آنها در خصوص پیشگیری از اعتیاد انجام خواهد شد.


حسینی با اشاره به فرا رسیدن هفته مبارزه با مواد مخدر گفت: در طول این هفته کانون می‌تواند برنامه‌های مختلفی از جمله برگزاری مسابقه نقاشی با موضوع اعتیاد، راهپیمایی نمادین کودکان، برگزاری جشنواره فرهنگی و… اجراء کند.


امضای تفاهم‌نامه همکاری با امور عشایری به‌منظور آموزش پیشگیری از اعتیاد
دبیر شورا همچنین در دیدار با مدیر امور عشایری  استان و به منظور افزایش آگاهی عشایر  کوچ رو در استان در خصوص پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی با محوریت مواد مخدر تفاهمنامه همکاری مشترک امضاء کرد.


حسینی گفت: با توجه به اینکه استان همدان طولانی ترین عشایر کوچ رو کشور را دارد باید نسبت به آموزش و افزایش  دانش و اطلاعات خانواده‌های کوچ رو در استان اهتمام ورزید و در این راستا دبیرخانه شورا آمادگی کامل جهت آموزش‌های لازم در حوزه‌های مختلف از جمله شناخت انواع مواد مخدر، آموزش‌های پیشگیرانه و حتی درمان افراد مصرف‌کننده را دارد.


وی افزود: با توجه به اینکه عشایر استان کوچ رو هستند و در طول سال از چندین استان متفاوت عبو.ر می‌کنند لازم است با آگاهی و هوشیاری تمام نسبت به شناخت انواع مواد مخدر و عوارض آن آشنا شده تا در صورت بروز هر گونه مشکل، راه‌های مقابله و مواجهه با آن را نیز فرا گیرند.


حسینی تاکید کرد: در این زمینه دبیرخانه شورا ضمن فراهم ساختن مقدمات آموزش‌های لازم، در صورت نیاز با استفاده از ظرفیت سایر ادارات و سازمان‌ها در راستای افزایش آگاهی عشایر کوچ رو بهره خواهد جست.


وی گفت: آموزش پیشگیری برای عشایر می‌تواند آنها را در برابر آسیب‌های متواتر از ناحیه مصرف مواد مخدر آگاه سازد.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان همدان۹۷٫۰۳٫۲۸

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=45679

برچسب ها