دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی از مرکز اقامتی ترک اعتیاد میان مدت شهرستان مراغه بازدید کرد و بر لزوم غربالگري معتادان توسط دستگاه هاي مرتبط بويژه دانشگاه علوم پزشكي شهرستان تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی؛ بهروز مهدوی در بازدید از بخشهای مختلف این مرکز بر ضرورت استمرار مبارزه سخت افزاری با پدیده مواد افیونی، پیشگیری از مصرف مواد مخدر و برگزاری کارگاههای آموزشی برای جوانان در جهت آگاه سازی و ترک اعتیاد معتادان و سم زدایی آنها و نیز ایجاد اشتغال برای آنان براساس تدابیر متّخذه در سند ملی مبارزه با مواد مخدر و اعتیاد تاکید کرد.
وی افزود: امروز اعتیاد بعنوان یک بلای خانمانسوز فرزندانمان را مورد هدف قرار داده و اگرچه شروع آن با یک اتفاق یا رخداد باشد ولی خاتمه آن ویرانگر خواهد بود.
دبیر شورا در ادامه؛ توسعه کشور را منوط به وجود انسانهای سالم و توسعهیافته دانست و ادامه داد: تعداد ۲۲۰ میلیون معتاد در جهان نشان از عمق این آسیب در کلیه لایههای اجتماعی در طی ده سال گذشته دارد.
مهدوی با اشاره به همت دستگاههای سه قوه در تدوین سند ملی مبارزه با مواد مخدر با رویکرد اجتماعی گفت: مطابق سند مزبور تا پایان برنامه ششم توسعه باید شاهد ۲۵ درصد کاهش رشد اعتیاد باشیم.
وی با اشاره به برنامههای هفته مبارزه با مواد مخدر گسترش برنامههای فرهنگی و پیشگیری و اجرای برنامههای مفرح و شادی آور و متنوع را در این هفته در شهرستان ضروری دانست و افزود: بی تفاوتی مردم در مبارزه اجتماعی با مواد مخدر منجر به گسترش انواع مختلف آسیبهای اجتماعی خواهد شد.
حمید شکری معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مراغه در این گردهمایی گفت: بیگانگان انواع تهدیدات برعلیه انقلاب اسلامی به کار برده اند که به یاری خدا ناکام ماندند اما باید دقت شود که یکی دیگر از حربه های دشمن انقلاب اعتیاد است که مهمترین مانع برای رسیدن به پیشرفت کشود محسوب می شود.
شکری عنوان داشت: افرادی که گرفتار اعتیاد شدند باید با عزمی راسخ از این آلودگی که نه تنها برای خود بلکه خانواده ها را هم به قهقرا می کشاند، رهایی یابند.
مسئول مرکز ترک اعتیاد نیز با اشاره به اینکه مشارکت خانواده ها در بهبودی موثر است، اظهار داشت: سه درصد از بیماری معتاد مصرف مواد است اما ۹۷ درصد بیماری نیاز روانی فرد بیمار است.
اسکندری در ادامه افزود: فردی که دچار اعتیاد میشود با انزوای اجتماعی احساس زنده بودن میکنند باید تلاش کنیم که آنها را در جامعه نگه داریم چون یک معتاد به تنهایی درمان نمیشود.
وی یادآورشد: افراد معتاد با حضور و کمک خانواده خود در کمپها به بازتوانی میرسند و این با توجه بیشتر افراد جامعه و با شناخت فعالیت کمپها به آن امیدواریم که به نتیجه مطلوب برسیم.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی۹۷٫۰۳٫۲۷