• امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل پست ها: 73601اخبار امروز : 9
11

لزوم توزیع مناسب جغرافیایی مراکز درمانی اعتیاد در استان مرکزی

  • کد خبر : 45599
  • ۲۴ خرداد ۱۳۹۷ - ۷:۰۷

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی گفت: لزوم توزیع مناسب جغرافیایی مراکز درمانی اعتیاد با هدف دسترسی همه به خدمات درمانی از اولویت های دبیرخانه شورا است. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی؛ نبی الله شاه محمدی در جلسه آموزشی پزشکان درمانگر اعتیاد که در دانشگاه […]

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی گفت: لزوم توزیع مناسب جغرافیایی مراکز درمانی اعتیاد با هدف دسترسی همه به خدمات درمانی از اولویت های دبیرخانه شورا است.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی؛ نبی الله شاه محمدی در جلسه آموزشی پزشکان درمانگر اعتیاد که در دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد، گفت: هدف اصلی دبیرخانه شورا هماهنگی آن است که براساس قانون برنامه ششم توسعه و اولویت های ستاد مبارزه با مواد مخدر، همه افراد جامعه و نیازمند بايد به نحو مطلوب امکان دسترسی به خدمات درمان اعتیاد را داشته باشند.


وی بیان داشت: اولویت اصلی دبیرخانه شورا توزیع و پراکنش مطلوب کلیه مراکز درمان دارویی و غیر دارویی اعتیاد در سطح استان است تا از این نظر همه گروه‌ها به خصوص زنان، کودکان و افراد در معرض خطر به سهولت و آسانی دسترسی به مراکز درمانی را داشته باشند که برای این منظر چندین جلسه تخصصی در کمیته درمان استان برگزار کرده‌ایم.


دبیر شورا گفت: متأسفانه مافیای مواد مخدر به منظور افزایش سود خود از هیچ فریب و اقدام ضد انسانی فروگذار نخواهد کرد که نمونه بارز آن را در سال گذشته با افزودن سرب به تریاک شاهد بودیم که منجر به مسمومیت و بستری شدن برخی از سوء مصرف‌کنندگان مواد مخدر شد و با ورود هوشمندانه و اقدام سریع دبیرخانه شورا و دستگاه‌های متولی خوشبختانه خسارات چندانی بر پیکره جامعه انسانی استان وارد نشد.


شاه محمدی با تأکید بر لزوم نظارت مداوم بر مراکز درمان اعتیاد(اعم از دارویی و غیر دارویی) ابراز داشت: در حال حاضر تیم نظارتی استان با مسئولیت دبیرخانه شورا دو بار در هفته و به طور مستمر به منظور پایش و نظارت بر اقدامات این مراکز برنامه هایی را دست اجرا دارد که تاکنون بیش از ۸۶ مورد بازرسی صورت پذیرفته است.


 وی گفت: جهت اثر بخشی بیشتر و درمان پایدارتر خدمات غیر دارویی نظیر روانشناسی و مددکاری را در مراکز تقویت نماييم و هرچقدر بتوانیم از این رهیافت افراد را در چرخه درمان نگهداریم بدون شک میزان ماندگاری افراد افزایش خواهد یافت.


 دبیر شورا با تأکید بر لزوم کلیه اجرای پروتکل ها و بخشنامه ها توسط مراکز درمانی اظهار داشت:  خوشبختانه با اقدامات مقابله ای كه به موازات اقدامات درمانی صورت پذیرفته است و همچنين براساس آمارها میزان زمان دسترسی به مواد مخدر افزایش یافته است در عین حالي که انتظار داریم میزان زمان دسترسی به مراکز درمانی کاهش یابد تا زمینه اجرای پیگیری ثانویه ارتقا یابد.


شاه‌محمدی در پایاین ضمن تقدیر و تشکر از معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان ابراز امیدواری کرد که در سال‌جاری شاهد ارتقاء خدمات کیفی مراکز باشیم.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی۹۷٫۰۳٫۲۴

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=45599

برچسب ها