• امروز : سه شنبه - ۱۶ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 9 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Tuesday - 6 May - 2025
کل پست ها: 73574اخبار امروز : 0
7

امروزه مردم در محلات شهري و روستايي در حوزه مبارزه با اعتياد مشاركت جدی دارند

  • کد خبر : 45569
  • ۲۳ خرداد ۱۳۹۷ - ۶:۵۲

مديرعامل موسسه ايليا گفت: مشاركت جدی آحاد اجتماع و مردم در محلات شهري و روستايي در مسئله اعتياد و مبارزه با آن از نتايج رويكرد اجتماعي شدن مبارزه با موادمخدر طي سال‌هاي اخير است. دكتر منيره آرزومندي در گفتگو با روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: به عقيده من رويكردي كه ستاد مبارزه […]

مديرعامل موسسه ايليا گفت: مشاركت جدی آحاد اجتماع و مردم در محلات شهري و روستايي در مسئله اعتياد و مبارزه با آن از نتايج رويكرد اجتماعي شدن مبارزه با موادمخدر طي سال‌هاي اخير است.


دكتر منيره آرزومندي در گفتگو با روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: به عقيده من رويكردي كه ستاد مبارزه با مواد مخدر طي پنج ساله گذشته اتخاد كرده است، بهترين و درست ترين رويكرد براي مبارزه با آسيب هاي اجتماعي از جمله اعتياد است.


وي افزود: اين رويكرد طي اين سال‌ها موفقيت‌آميز بوده است؛ چرا كه معتقدم وقتي مشكل و آسيب اجتماعي در بدنه اجتماع اتفاق مي‌افتد، راه حل آن هم بايد در بدنه اجتماع باشد، ما بايد با كمك و مشاركت مردم به دنبال حل و فصل آن باشيم.


مديرعامل موسسه ايليا بيان داشت: امروز با نتايج رويكرد اجتماعي شدن مبارزه با موادمخدر شاهديم كه آحاد اجتماع و مردم در محلات شهري و روستايي به جد درگير مسئله اعتياد و مبارزه با آن شده اند و سازمان‌هاي اجتماع‌محور و موسسات غيردولتي در حوزه پيشگيري از اعتياد فعال‌تر شده‌‍‌‌‌اند.


آرزومندي افزود: طبق اساسنامه موسسه، مهمترين هدف ما، پيشگيري از آسيب‌هاي اجتماعي از جمله اعتياد است و طرح‌ها و برنامه‌ها نيز با هدف آگاه‌سازي، اطلاع‌رساني و آموزش، اتخاد و در قالب كارگاه‌هاي آموزشي براي همه مخاطبان اعم از دانش‌آموزان، كودكان در معرض آسيب و آسيب ديده، خانواده‌ها، والدين و همچنين كارشناسان داراي مدرك روانشناسي و مددكاري برگزار مي‌شوند.


وي ادامه داد: مددكاران و روانشناسان پس از كسب آموزش‌هاي لازم، مي‌توانند ‌در بدنه اجتماع به افراد در معرض آسيب كمك كنند.


مديرعامل موسسه ايليا، هدف بعدي موسسه را اشتغال و توانمندسازي برشمرد و گفت: از طريق ايجاد كارگاه‌هاي ويژه براي زنان داراي همسر معتاد و يا دوره هاي آموزشي كارهاي دستي و هنري همچون خياطي آموزش‌هايي را به افراد مي‌دهيم و سپس كار برايشان فراهم مي‌كنيم تا از اين طريق، به بهبود و توانمندسازي خانواده‌هاي نيازمند كمك كنيم.


آرزومندي در بخش ديگري از سخنان خود گفت: كارزار رسانه‌اي بهترين كاري است كه در هفته مبارزه با مواد مخدر مي‌توان انجام داد، با اين كارزار يا كمپين، جبهه‌هاي مختلف آگاه‌سازي و اطلاع‌رساني از طريق مشاركت فعال سازمان‌هاي غير دولتي كه با ستاد همكاري دارند، ايجاد مي‌شود.


وي افزود: همچنين از طريق رسانه‌هاي ديداري و شنيداري مي‌توان توجه آحاد جامعه را نسبت به مسئله مهم اعتياد جلب كرد و از آنان خواست كه متوجه حساسيت اين موضوع باشند و حداقل با كسب آموزش‌هاي پيشگيرانه و مهارت‌هاي زندگي در عرصه پيشگيري از اعتياد هوشيار باشند.


آرزومندي گفت: امكانات زيادي از سوي شهرداري در سطح شهر وجود دارد، مي‌توان در اماكني كه مردم زياد آمد و رفت مي‌كنند، با كمك سازمان‌هاي غيردولتي پايگاه‌هاي اطلاع‌رساني ايجاد كرد، به مردم اطلاعات داد، آموزش داد و از آنان دعوت كرد كه به عرصه مهم پيشگيري از اعتياد قدم بگذارند و ياري‌رسان دولت باشند.


وي در پايان اظهار اميدواري كرد كه با همكاري ستاد مبارزه با مواد مخدر به عنوان متولي مبارزه با مواد مخدر و اجماع و همكاري سازمان‌هاي غير دولتي كه در حوزه‌هاي درمان و پيشگيري فعاليت مي‌كنند، شاهد ايراني عاري از اعتياد باشيم.


منبع: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر ۹۷٫۰۳٫۲۳

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=45569

برچسب ها