• امروز : سه شنبه - ۱۶ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 9 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Tuesday - 6 May - 2025
کل پست ها: 73574اخبار امروز : 0
6

اعتياد؛ زمينه ساز بسياري از مشكلات و مسائل اجتماعي است

  • کد خبر : 45506
  • ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۵:۵۰

  مديرعامل بنياد پيشگيري دنياي آينده؛ اعتياد را مهم ترين آسيب و معضل جامعه امروز ناميد كه زمينه ساز بسياري از مشكلات و مسائل اجتماعي مي باشد. ابراهيم نيك آيين در گفتگو با روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر با بيان اين مطلب افزود: اعتياد مقوله اي است كه مواجهه با آن نيازمند هماهنگي […]

 

مديرعامل بنياد پيشگيري دنياي آينده؛ اعتياد را مهم ترين آسيب و معضل جامعه امروز ناميد كه زمينه ساز بسياري از مشكلات و مسائل اجتماعي مي باشد.


ابراهيم نيك آيين در گفتگو با روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر با بيان اين مطلب افزود: اعتياد مقوله اي است كه مواجهه با آن نيازمند هماهنگي وسيع سازمان هاي مختلف و استفاده از تمامي ظرفيت هاي جامعه است.


مديرعامل بنياد پيشگيري دنياي آينده بيان داشت: استفاده از مشارکت مردمی در قالب سازمان‌های مردم‌نهاد، مهم‌ترین رکن مشارکت اجتماع در امر پیشگیری و درمان اعتیاد است كه آن را رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر می‌نامند .


نيك آيين بيان داشت: اگرچه در سال‌های اخیر در پی توجه مسئولین و قانون، رویکرد اجتماعی شدن به‌عنوان یکی از راه‌های اصلی کاهش بار اعتیاد مورد توجه قرارگرفته است و در حوزه درمان و کاهش آسیب با استفاده از ظرفیت بالای گروه‌های همتا و صدها سمن فعال، ۸۹ درصد مراکز درمانی و ۸۴ درصد معتادان کشور تحت پوشش خدمات قرارگرفته‌اند اما در عمل تعداد سازمان‌های متولی پیشگیری و درمان اعتیاد در کشورو تضادهای مفهومی و رویکردهای تک ‌بعدی آنان، مشارکت سازمان های مردم نهاد را به چالش کشیده است.


وي تصريح كرد: چندگانگی در سیاست‌ها، نگاه‌های تشریفاتی، امنیتی و ابزاری به سازمان‌های مردم‌نهاد، این سرمایه گران‌مایه و ارزشمند اجتماعی را تحت تاثیر قرارداده و مشارکت صاحب‌نظران و انگیزه مشارکت در فرآیندهای منتهی به برنامه‌ریزی را کاهش داده است.


مديرعامل بنياد پيشگيري دنياي آينده گفت: همچنين فعالیت سازمان‌های مردم نهاد در ذیل قانون تجارت و عدم تطبیق قوانین کار و بیمه ای متناسب با فعالیت نیروهای داوطلبی در این سازمان ها در کنار محدودیت منابع از موانع پیش روی توسعه سازمانهای مردم نهاد است .


نيك آيين ادامه داد: در این فضای غبارآلود، ستاد مبارزه با مواد مخدرمی تواند با ایفای نقش خود در سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی مشارکتی، حمایتی، پایش، ارزشیابی، بازخورد و هماهنگی برنامه‌ها و نهادهای دخیل به برون‌رفت از وضعیت فوق کمک بسزایی كند.


وي افزود: شاید خوشایندترین تحولی را که در سال‌های اخیر در حوزه مشارکت‌های مردمی حوزه اعتیاد اتفاق افتاده است، بتوان عضویت نمایندگان سازمان‌های مردم‌نهاد در کمیته‌های تخصصی کشوری و استانی دانست، همچنین استفاده از ظرفیت سازمان‌های مردم‌نهاد در تدوین، اجرا و نظارت برنامه‌های صیانت از بهبودیافتگان و خانواده  آنان و حمایت از ظرفیت و برنامه‌های محلی توانمندسازی، توسط دفتر توسعه مشارکت‌های مردمی و سازمان‌های مردم‌نهاد ستاد مبارزه با مواد مخدر اقدامی موثرو در خور تقدیر است.


منبع: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۷٫۰۳٫۲۲

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=45506

برچسب ها