استاد دانشگاه شهید بهشتی می گوید: امسال باید زمینه های جذب ،تشویق و بهره گیری از ظرفیت های مردمی چه در قالب سمن ها و تشکل های آموزشی و اطلاع رسانی و چه بصورت همکاری در معرفی و دستگيري تولید کنندگان و فروشندگان مواد مخدر صنعتی و شیمیایی فراهم شود تا به هدف های مطلوب در اجتماعی شدن مقابله با اعتیاد برسیم .
مجید کریمی در گفت وگو با خبرنگار روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: بحث اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر ایده ای بسیار کاربردی و اساسی برای مقابله با اعتیاد است و باید با ایجاد زمینه های جذب و بهره گیری از ظرفیت های مردمی بتوان با این سونامی قرن بطور شایسته مقابله شود.
وی با بیان اینکه تجربه ثابت کرده است هر جا که حضور مردم کمرنگ شود حضور و فعالیت دشمنان پررنگ و گسترده تر خواهد شد، تصریح کرد: با توجه به اینکه تولید و عرضه مواد مخدر صنعتی و شیمیایی و به اعتیاد کشیدن جوانان از هدف های اصلی ناتو فرهنگی در جنگ نرم است و از طرفی با توجه به تغییر الگوی مصرف از مواد مخدر سنتی به روانگردانهای صنعتی، امروزه خانواده ها و دولت با ابر بحران اعتیاد به عنوان چالش اصلی در جامعه مواجه هستند.
کریمی اظهار کرد: علی رغم تلاش های گسترده ستاد مبارزه با مواد مخدر در زمینه های آموزش، اطلاع رسانی، پیشگیری و فعالیت های قابل تحسین پلیس مبارزه با مواد مخدر در کشف و مبارزه ، امروزه باندهای مافیایی به خاطر درآمد سرشار مالی و اهداف سیاسی، روز به روز بر تعداد و تنوع این مواد افزوده شده و حتی از طریق فضای مجازی ساخت و تولید و شبکه های عرضه معرفی و به یکدیگر متصل می شوند.
این استاد دانشگاه ادامه داد: فقدان حضور مردم در این زمینه اعم از پیشگیری و مقابله و کمرنگ بودن تلاش های اقشار جامعه باعث شده فاصله زیادی با اجتماعی شدن پیشگیری و مقابله داشته باشیم و دولت هر چقدر توان و امکانات داشته باشد بدون حضور و همکاری مردم به طور مطلوب به هدف های مورد نظر نخواهد رسید.
کریمی خاطرنشان کرد: بحث مبارزه اجتماعی با مواد مخدر صنعتی و شیمیایی عزم ملی در کشور را می طلبد و باید بسترهای حضور اقشار مختلف جامعه برای کنترل و پیشگیری از این سونامی قرن فراهم شود.
منبع: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر ۹۷٫۰۳٫۲۱