• امروز : سه شنبه - ۱۶ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 9 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Tuesday - 6 May - 2025
کل پست ها: 73574اخبار امروز : 0
9

صدا و سيما برنامه هايي با موضوع پيشگيري از اعتياد تهيه و توليد كند

  • کد خبر : 45468
  • ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۴:۱۴

مديرعامل موسسه كنگره ۶۰ با تاكيد بر اينكه صدا و سيما برنامه هايي را با موضوع پيشگيري از اعتياد تهيه و توليد كند، گفت: در صدا و سیما بايد هر هفته برنامه های مفصلي را در حوزه اعتياد ارائه كند. مهندس حسين دژاکام در گفتگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر، رویکرد اجتماعی […]

مديرعامل موسسه كنگره ۶۰ با تاكيد بر اينكه صدا و سيما برنامه هايي را با موضوع پيشگيري از اعتياد تهيه و توليد كند، گفت: در صدا و سیما بايد هر هفته برنامه های مفصلي را در حوزه اعتياد ارائه كند.


مهندس حسين دژاکام در گفتگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر، رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر را تا حدودی موفقیت آمیز خواند و گفت: مفهوم اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر یعنی همه اقشار جامعه اعم از خواننده ها، هنر پیشه ها، مداحان و… را وارد عرصه مبارزه با مواد مخدر كنيم.


وي افزود: گاهی سازمان هاي مردم نهاد كارهاي خيلي بزرگي انجام مي دهند كه در راستاي رويكرد اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر است؛ مثلا قهرماني تیم راگبی کنگره ۶۰ در مسابقات كه كار بزرگي بود که می بایست اطلاع رسانی بیشتری در این خصوص اقدامات انجام شود.


مديرعامل كنگره ۶۰ ادامه داد: در رويكرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر همه سازمان ها از جمله شهرداري،‌ وزارت ورزش و… باید مشاركت كنند و حتی وزارت ورزش زمين هاي ورزشي را در اختيار مردم بگذارد.


دژاكام با تاكيد بر اينكه رادیو و تلویزيون باید مرتباً برنامه هايي را در حوزه پيشگيري از اعتياد تهيه و پخش كنند، گفت: متاسفانه در صدا و سیما برنامه ای مختص به حوزه اعتیاد وجود ندارد، در حالیکه با توجه به اینکه اعتیاد بزرگترین آسیب اجتماعی کشور است،  باید هر هفته برنامه های مفصلي در این رابطه ارائه شود.


وي با اشاره به حجم وسيع تبليغات ماهوارهای درباره داروهاي حاوي مواد مخدر گفت: حجم اطلاعات راجع به مواد مخدر و ترک آن در ماهواره با صدا و سیمای كشورمان قابل مقایسه نیست، حجم تبليغات آنان، ۵۰ برابر حجم تبلیغات صدا و سيماي ما در خصوص اعتیاد و عوارض آن و یا حتی درمان اعتیاد است. هر کانال ماهواره اي بعد از هر یه ربع نمايش فيلم، یک تبلیغ ۲۰ دقيقه اي راجع به داروهای مخدر با شماره موبايل داخلي دارد، چه كسي جلوی این حجم تبلیغ را می گیرد؟؟ چطور کانال های ماهواره ای داروهای ترک اعتیاد خارجي را با شماره داخلي تبلیغ مي كنند؟؟


چه کسي به مردم اطلاع رسانی می کند كه اینها دروغ است و چنین چیزی وجود ندارد؟؟


دژاكام گفت: کنگره ۶۰ روزانه در حوزه مبارزه با مواد مخدر فعاليت مي كند و به مناسبت سالروز جهاني مبارزه با مواد چندين همايش و برنامه ورزشي در دست اقدام دارد ولي معتقديم همه سازمان هاي ذي ربط باید در رويكرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر قدم بردارند و مشاركت كنند تا به موفقیت برسیم.


منبع: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۷٫۰۳٫۲۱

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=45468

برچسب ها