• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73441اخبار امروز : 10
9

مشاركت مردمي در تحقق رويكرد اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر اهمیت بسزایی دارد

  • کد خبر : 45429
  • ۱۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۸:۴۱

    سرپرست شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوي بر اهميت مشاركت هاي مردمي در راستای تحقق رويكرد اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر تاكيد كرد. به گزارش روابط عمومي شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان  رضوي، وحید اشرفی در دیدار با معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گفت: در حال […]

 

 

سرپرست شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوي بر اهميت مشاركت هاي مردمي در راستای تحقق رويكرد اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر تاكيد كرد.


به گزارش روابط عمومي شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان  رضوي، وحید اشرفی در دیدار با معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گفت: در حال حاضر اعتیاد به مواد مخدر به عنوان یکی از مسائل پیچیده اجتماعی در بروز بسیاری از آسیب ها و انحرافات اجتماعی می باشد و فعال کردن و گسترش سازمان های غیردولتی برای مبارزه با اعتیاد و استفاده از ظرفیت سمن‌ها، صاحبنظران حوزه و دانشگاه در امر مبارزه با مواد مخدر ضرورت دارد.


وی تصريح كرد: مشاركت همه جانبه و همگاني مردم و افراد تاثيرگذار جامعه ما را در رسيدن به اهداف مهم پيشگيري از اعتياد هدايت مي‌كند و در حل و كنترل آسيب‌هاي اجتماعي و اعتياد و تحقق رويكرد اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر مي‌بايست از اين ظرفيت استفاده كرد تا رويكرد اجتماعي به موج اجتماعي مصون‌سازي و پيشگيري از اعتياد تبديل شود.


سرپرست شورا افزود: ما، فرمانداران را برای حمایت از سمن ها فعال و نتايج خوبي را هم در اين زمينه مشاهده کرده ایم؛ بنابراین می بایست براي كاهش آسيب‌هاي اجتماعي و اين بلاي بزرگ و پر آسيب، از ظرفیت همه دستگاه ها و به ويژه سرمايه هاي اجتماعي و گروه هاي مردمي استفاده کنیم تا قدمهاي اساسی در این راستا برداشته شود.


اشرفی در ادامه خاطر نشان کرد: در حال حاضر تعداد ۲۷۵ سمن در استان مشغول فعاليت مي باشند كه به منظور افزايش اعتماد اجتماعي نسبت به برنامه ها و مشاركت سمن ها در همكاري‌هاي داوطلبانه ، بخش زيادي از برنامه هاي پيشگيري و درمان و كاهش آسيب و اشتغال بهبوديافتگان توسط سمن ها برنامه ريزي و اجرا مي شود.


وی با تاکید بر نقش مهم و اساسی سازمان‌های مردم‌نهاد در مبارزه با مواد مخدر گفت: ۸۸ درصد فرآیند درمان اعتیاد توسط سازمان‌های مردم‌نهاد و بخش خصوصی صورت می‌گیرد و تنها ۱۲ درصد آن از سوي بخش دولتی انجام می‌شود و این نشان دهنده نقش مهم و اساسی سازمان‌های مردم‌نهاد در مبارزه با مواد مخدر است.


اشرفی افزود: شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان با هدف انسجام‌ دهی به سیاست‌ها و ارائه فعالیت‌‌های سازمان ‌های غیر دولتی فعال در حوزه اعتیاد با رویکرد پیشگیری، درمان و حمایت‌های اجتماعی از آسیب ‌دیدگان و افراد در معرض آسیب های اجتماعی از جمله اعتیاد اقدامات خوبي را با همكاري سمن ها و دستگاه هاي اداري استان در خراسان رضوي انجام داده است.


سرپرست شورا گفت: ظرفيت‌سازي و استفاده از مشاركت همه‌جانبه فعالان اجتماعي در حوزه مبارزه با مواد مخدر به منظور صيانت و حمايت از خانواده‌هاي آسيب‌ديده از اعتياد و همچنين رهايافتگان از اين بلاي خانمان‌سوز امري ضروري است كه نياز به همراهي همه اقشار مردم دارد و ستاد مبارزه با مواد مخدر از هيچ كمكي در تسهيل امور سازمان هاي مردم نهاد براي تحقق دستاوردهاي رويكرد اجتماعي شدن دريغ نخواهد كرد تا شاهد رشد و ترقي در اين حوزه باشيم.


منبع: روابط عمومي شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان  رضوي۹۷٫۰۳٫۱۹

 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=45429

برچسب ها