• امروز : سه شنبه - ۱۶ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 9 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Tuesday - 6 May - 2025
کل پست ها: 73574اخبار امروز : 0
4

برخی کشورهای اروپایی در مبارزه با مواد مخدر همکاری نمی‌کنند

  • کد خبر : 45425
  • ۱۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۸:۳۶

  عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: سازمان ملل و کشورهای اروپایی می‌توانند در جلوگیری از ترانزیت مواد مخدر ورود کنند اما متاسفانه همکاری خاصي ندارند و بیشترین خسارت بر عهده کشور ما و بیشترین منفعت برای آنها است. ولی‌اله نانواکناری در گفتگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ توجه […]

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: سازمان ملل و کشورهای اروپایی می‌توانند در جلوگیری از ترانزیت مواد مخدر ورود کنند اما متاسفانه همکاری خاصي ندارند و بیشترین خسارت بر عهده کشور ما و بیشترین منفعت برای آنها است.


ولی‌اله نانواکناری در گفتگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ توجه به رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر را وظیفه همگانی خواند و گفت: اگر افکار عمومی قانع شود که مبارزه با مواد مخدر، یک دستور جامع است و همه باید در این زمینه بسیج شوند و فعالیت کنند؛ حتما در این عرصه، موفق خواهیم شد.


وی افزود: برای تحقق رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر نیازمند عزم و اراده عمومی هستیم و همه قوا و نهادها باید در کنار دولت پای کار بیایند.


این نماینده مجلس در ادامه؛ لازمه رسیدن به نتیجه خوب در حوزه مبارزه با مواد مخدر را انسجام و هماهنگی بین دستگاه‌ها و سازمان‌های مرتبط و ارائه آموزش‌های پیشگیری از اعتیاد به مردم برشمرد و افزود: این آموزش‌ها، باید از سنین کودکی و نوجوانی در مدارس ارائه شوند، همچنین رسانه ملی باید آموزش‌های پیشگیرانه را در برنامه‌های خود بگنجاند و مردم را‌‌ تشویق کند که خودشان هم در این زمینه ورود پیدا کنند.


نانواکناری در بخش دیگری از سخنان خود گفت: متاسفانه کشورهایی که متاثر از اثرات منفی مواد افیونی هستند، کمتر با ما همکاری دارند. سازمان ملل و کشورهای اروپایی می‌توانند در جلوگیری از ترانزیت مواد مخدر ورود کنند اما متاسفانه همکاری خاصي ندارند و بیشترین خسارت بر عهده کشور ما و بیشترین منفعت برای آنها است.


وی با اشاره به برخی دست‌اندازی‌های کشورهای خارجی برای مقابله با مواد مخدر گفت: برخی مواقع کشورهای درگیر، نه تنها همکاری نمی‌کنند، بلکه دست‌اندازی هم می‌کنند. مثلا وقتی آمریکا و برخی کشورهای اروپایی در افغانستان حضور یافتند، نگاه جهانی این بود که ترانزیت و قاچاق مواد مخدر در افغانستان کمتر می‌شود اما متاسفانه تولید مواد مخدر بیشتر شد و‌ عملا شاهد بودیم که آنان خودشان عامل توزیع مواد مخدر به کشورهای دیگر هستند.


نماینده مردم بالسر و فریدون کنار بیان داشت: باید هم از جهت دیپلماسی به این امر، ورود پیدا کنیم و هم از طریق ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ ارتباطات بیشتری با سایر کشورها فراهم کنیم تا مجامع جهانی با ایران در این موضوع همراه شوند، در واقع باید با روش‌های مناسب، کشورها را در موضوع مقابله با مواد مخدر، با خودمان همسو و همراه کنیم.


منبع: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛۹۷٫۰۳٫۱۹

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=45425

برچسب ها