• امروز : چهارشنبه - ۲۶ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : 25 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Wednesday - 17 September - 2025
کل پست ها: 74941اخبار امروز : 15
9

استفاده از ظرفیت سازمان های مردم نهاد در مبارزه با موادمخدر یک ضرورت ملی است

  • کد خبر : 45344
  • ۱۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۶:۵۰

  دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کیش در اولین جلسه کمیته توسعه مشارکت های مردمی و سازمان های مردم نهاد این شورا ،  استفاده از ظرفیت سازمان های مردم نهاد در امر مبارزه با موادمخدر را یک ضرورت ملی و نیاز عمومی دانست. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر کیش، اولین […]

 

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کیش در اولین جلسه کمیته توسعه مشارکت های مردمی و سازمان های مردم نهاد این شورا ،  استفاده از ظرفیت سازمان های مردم نهاد در امر مبارزه با موادمخدر را یک ضرورت ملی و نیاز عمومی دانست.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر کیش، اولین جلسه کمیته توسعه مشارکت های مردمی و سازمانهای مردم نهاد شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر جزیره کیش با حضور دبیر شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر کیش، مدیر امور اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش و سایر اعضای کمیته در سالن جلسات معاونت فرهنگی اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش برگزار شد.


بر پایه این گزارش، محمدحسن جهان دبیر شورا در ابتدای جلسه ضمن عرض خیر مقدم و تبریک ایام ماه مبارک رمضان، نسبت به ارائه گزارشی از اقدامات سه ماهه شورای هماهنگی پرداخته و با توجه حساسیت موضوع آسیب های اجتماعی بخصوص مواد مخدر و اعتیاد از اعضای جلسه خواست در اجرای برنامه های ابلاغی در امر مبارزه با مواد مخدر اهتمام بیشتری ورزیده و همچنین با توجه به در پیش رو بودن ۵ تیر ماه سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر ضمن اعلام برنامه های پیشنهادی این هفته ، از هیچ تلاش و کوششی دریغ نکنند.


جهان در ادامه جلسه بر بهره گیری از مشارکت های مردم در پیشگیری و مبارزه با معضل اعتیاد تاکید کرد و افزود: بی تردید مشارکت مسئولان و همکاری با طرح های پیشگیری و مقابله با مواد مخدر می تواند در جامعه موثر واقع شود و با همکاری و همیاری مردم و تمام نهادها و سازمان ها در آینده ای نزدیک جزیره ای سالم و عاری از هرگونه معضل اعتیاد و مواد مخدر داشته باشیم.


دبیر شورا در ادامه به موضوع اجتماعی شدن امر مبارزه با موادمخدر که مورد تاکید مسئولان عالیرتبه نظام است اشاره کرد و گفت: ضرورت جدی مشارکت مردمی و اجتماعی تر شدن امر مبارزه فراگیر با عرضه و تقاضای مواد مخدر و آسیب های مربوط به آن ایجاب می نماید تا با عنایت بیشتری به این حوزه پرداخته شود.


جهان ادامه داد: سازمان های مردم نهاد به واسطه ارتباط بی واسطه با مردم نقش بسیار مهمی در امر مبارزه با اعتیاد مواد مخدر را ایفا می کنند.


وی همچنین فعالیت و گسترش سازمان های غیر دولتی برای مبارزه با اعتیاد و استفاده از ظرفیت آنها در امر مبارزه با مواد افیونی را یک ضرورت ملی و نیاز عمومی دانست و خاطرنشان ساخت: تشکل های مردمی بسیار کارآمد و توانا هستند و در این حوزه باید از اقدامات و برنامه های این تشکل ها بنحو شایسته حمایت لازم صورت پذیرد.


گفتنی است در پایان کلیه اعضاء نقطه نظرات خود در خصوص استفاده از ظرفیت سازمان های مردم نهاد و بخش های غیردولتی در سالروز جهانی مبارزه باموادمخدر را مطرح کردند.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر کیش۹۷٫۰۳٫۱۲

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=45344

برچسب ها