معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران با تاکید بر توجه به امر آموزش و اطلاع رسانی گفت: کاهش آسیب های اجتماعی ناشی از اعتیاد، مستلزم اقدامات پیشگیرانه و آگاهی بخشی است که باید از سنین مهدکودک مورد توجه قرار گیرد.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران، احمد حسین زادگان در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران با تاکید بر امر پیشگیری از اعتیاد به انواع مواد مخدر اظهار کرد: آگاهی بخشی و اطلاع رسانی در موضوعاتی همچون مواد مخدر و آسیب های ناشی از آن بایستی در سنین پیش از دبستان و پس از آن مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: اعتقاد داریم هرچه قدر در حوزه پیشگیری کار شود به همان میزان در زمینه اطلاع رسانی، آگاهی بخشی و مسلح و مسلط کردن جامعه، گامی به جلو برداشته ایم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران با بیان اینکه با اقدامات پیشگیرانه می توانیم از بحرانی شدن بسیاری مسائل و مشکلات جلوگیری کنیم، گفت: شیوع مصرف برخی مواد مخدر خطرناک و اعتیاد آور نظیر “ماده مخدر گل” ضرورت آگاهی بخشی را درباره این ماده مخدر توهم زا بیشتر می کند.
حسین زادگان با اشاره به راه اندازی کمپین “مبارزه با ماده مخدر گل” تحت عنوان “کارزار رسانه ای گل” در ۱۲ استان کشور و نیز در مازندران گفت: اینگونه برنامه ها که با رویکرد آگاهی بخشی به جامعه صورت می گیرد بایستی خروجی مثبت و با کیفیتی در راستای اهداف کمپین داشته باشد.
وی، در بخش دیگری درباره موضوع درمان اعتیاد، با تاکید بر ارائه گزارش عملکرد کمیته های پنجگانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در قالب آمار مقایسه ای افزود: در طی این فرآیند ضمن شناسایی نقاط ضعف و قوت، برنامه ریزی و سیاست گذاری دقیق تر و منسجم تری در بحث هر کمیته صورت می گیرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران با اشاره به وجود ۴۵۶ مرکز درمان و کاهش سوء مصرف مواد مخدر در استان گفت: درمان اعتیاد از دو طریق دارویی و غیر داروئی صورت می گیرد که باید این دو مهم در مراکز درمان و ترک اعتیاد مورد توجه قرار گیرد.
حسن زادگان متذکر شد: در مراکز درمانی که درمان غیر دارویی عملا تعطیل است باید بررسی از این مراکز صورت گیرد در عین حال بایستی روانشناسان در این مراکز غیر از درمان دارویی، درمان غیر داروئی نیز ارائه کنند .
وی افزود: در صورت اثربخشی درمان غیر داروئی در معتادان می طلبد موضوع درمان غیر داروئی را طی مصوبه ای از این جلسه جزو اولویت ها مطرح شود.
این مسئول، در خاتمه بر ضرورت کاهش آسیب در جامعه از طریق بهره گیری از ظرفیت همه بخش ها و سازمان های مردم نهاد تاکید کرد و افزود: با اولویت دادن پیشگیری و تمرکز بر آموزش و آگاهی بخشی از بحرانی شدن بسیاری از معضلات جلوگیری کنیم.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران۹۷٫۰۳٫۰۷