• امروز : یکشنبه - ۱۵ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 11 - محرم - 1447
  • برابر با : Sunday - 6 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
8

تهمینه میلانی: وزارت کشور برای مقابله با اعتیاد فرهنگ سازی کند

  • کد خبر : 4521
  • ۲۷ آذر ۱۳۹۲ - ۴:۲۷

کارگردان فیلم سینمایی حس پنجم گفت که وزارت کشور با فرهنگ سازی و آموزش کارمندان سطوح پایین به عنوان حلقه ارتباطی با مردم می تواند به مبارزه و پیشگیری با اعتیاد بپردازد. به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ایرنا ، تهمینه میلانی شامگاه سه شنبه در نشست صمیمانه وزیرکشور با سینماگران افزود: یکی از مهمترین مسائل […]

کارگردان فیلم سینمایی حس پنجم گفت که وزارت کشور با فرهنگ سازی و آموزش کارمندان سطوح پایین به عنوان حلقه ارتباطی با مردم می تواند به مبارزه و پیشگیری با اعتیاد بپردازد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ایرنا ، تهمینه میلانی شامگاه سه شنبه در نشست صمیمانه وزیرکشور با سینماگران افزود: یکی از مهمترین مسائل در مواجهه با مواد مخدر آبرو است چرا که مفهوم آبرو، گاه موجب می شود خانواده و یا فرزندی که مورد بزه قرار گرفته محکوم به بی آبرویی شود.

کارگردان فیلم سوپراستار با بیان اینکه وزارت کشور می تواند با فرهنگ سازی به مقابله با مسئله مواد مخدر بپردازد، افزود: به جای اینکه آفتابه گردن بزه کاران بیاندازیم ، بهتراست که فرهنگ سازی کنیم، هنرمند قدرت اجرایی ندارد و ما می توانیم این مساله را مطرح کنیم، اما تقاضا دارم به موضوع فرهنگ سازی بیش از پیش توجه شود.

میلانی تاکید کرد: حلقه اتصال مردم و سیستم کارمندانی هستند که پاسخگوی مراجعه کنندگان خواهند بود که این حلقه آخر می تواند یک پلیس یا یک مامور راهنمایی رانندگی باشد، او باید مورد آموزش قرارگیرد تا برخورد محترمانه ای با مردم داشته باشد.

کارگردان فیلم تسویه حساب ادامه داد: تمام معضلات از جمله اعتیاد و فحشا مربوط به افراد آموزش ندیده ای است که گاه مسئول جای مشخصی می شوند در صورتی که با آموزش دیگر کسی قانون را با صد تومان نخواهد خرید.

***مستند متهم ردیف اول سیاه نمایی است

در ادامه این نشست مرتضی رزاق کریمی مستند ساز گفت: جامعه مانند یک موجود زنده است که اگر تصویر خود را در آینه ببیند ناهنجاری های خود را اصلاح خواهد کرد.

وی ادامه داد: یکی از بهترین شیوه ها برای تصویر جامعه سینمای مستند است که نباید از ویژگی های آن غافل شویم

این مستند ساز تاکید کرد: تلویزیون مستند هایی که مسائل و ناهنجاری های اجتماعی را تصویر می کند پخش نمی کند در صورتی که شبکه های خارجی با مستندهای نه چندان واقعی و متوسط مخاطبان وسیعی را جذب می کنند.

رزاق کریمی گفت: مستند متهم ردیف اول سیاه نمایی است در صورتی که این نوع سینما تصویر واقعی جامعه را ارائه می دهد از این رو باید دست مستند سازان را گرفت و شرایط فعالیت آنها را فراهم کرد.


منبع خبر: ايرنا ۹۲/۹/۲۶

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=4521

برچسب ها