• امروز : یکشنبه - ۱۵ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 11 - محرم - 1447
  • برابر با : Sunday - 6 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
9

ایوبی در نشست وزیر کشور و دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر با سینماگران: سینما می تواند عاملی برای مقابله با آسیب های اجتماعی باشد

  • کد خبر : 4515
  • ۲۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۰

رئیس سازمان سینمایی گفت: بنده معتقدم سینما می تواند عاملی برای مقابله با آسیب های اجتماعی باشد همان طور که سینماگران بدون ادعا سفیران صلح در کشورهای دیگر بوده اند.به گزارش خبرنگار سینمایی برنا حجت الله ایوبی رئیس سازمان سینمایی در مراسم نشست وزیر کشور و دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر با سینماگران […]

رئیس سازمان سینمایی گفت: بنده معتقدم سینما می تواند عاملی برای مقابله با آسیب های اجتماعی باشد همان طور که سینماگران بدون ادعا سفیران صلح در کشورهای دیگر بوده اند.

به گزارش خبرنگار سینمایی برنا حجت الله ایوبی رئیس سازمان سینمایی در مراسم نشست وزیر کشور و دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر با سینماگران گفت: اگر بخواهیم چهره ایران را فرهنگی کنیم باید از وزارت کشور آغاز کنیم زیرا بنده معتقدم این وزارتخانه می تواند وضعیت فرهنگ را دگرگون کند.

وی با بیان اینکه با وجود رحمانی فضلی به عنوان وزیر کشور امیدواریم این تحول به زودی در کشور صورت پذیرد افزود: آنجه امروز اهمیت دارد این است که فرهنگ و هنر باید به عنوان اولویت برای دستگاه های اجرایی درآید. جناب دکتر رحمانی فضلی متاسفانه هنوز سینما در دستور کار کشور قرار نگرفته است درحالیکه سینما خدمات فراوانی را حتی در خارج از مرزها برای ایران به ارمغان آورده است.

ایوبی خاطرنشان کرد:در ایران شهرهایی داریم که از نظر ثروت و سرمایه غنی هستند اما سینماهای آنها مربوط به ۳۰ سال پیش است. بنده معتقدم سینما یک مدرسه است بنابراین باید نگاه و رویکردمان را نسبت به آن عوض کنیم ضمن اینکه امیدوارم این نگاه در مدیریت سیاسی کشور هم بوجود آید.

رئیس سازمان سینمایی کشور گفت: امروز سینمای ایران از قاچاق فیلم و سی دی رنج می برد. امیدوارم این مشکل با کمک و درایت شما به زودی حل شود.ضمن اینکه اهمیت سینما برای استاندارها هم توضیح داده شود. جناب رحمانی فضلی یقین بدانید سینما می تواند برای مقابله با آسیب های اجتماعی راهکار خوبی باشد و لازمه آن این است که سینماگران با این آسیب ها آشنا باشند.

وی در ادامه افزود: بنده معتقدم سینما می تواند عاملی برای مقابله با آسیب های اجتماعی باشد همان طور که تا به امروز سینماگران بدون ادعا سفیران صلح در کشورهای دیگر بوده اند.

در این مراسم افرادی همچون: رضا کیانیان، یدالله صمدی، کمال تبریزی،امین تارخ، منوچهر محمدی، منوچهر شاهسواری، بهروز شعیبی، امیرحسین شریفی، علیرضا داودنژاد، محمد بزرگ‌نیا، کامبوزیا پرتویی، کیومرث پوراحمد، سیامک شایقی، ابوالحسن داوودی، آناهید آباد، ابراهیم حقیقی، مجید قاری‌زاده، امیر اثباتی، فرهاد توحیدی، مجتبی راعی، طهماسب صلح‌جو، غلامرضا موسوی، کامران ملکی، تهمینه میلانی، خسرو امیرصادقی، جعفر صانعی مقدم، هارون یشایایی، علی رویین‌تن، سیدمحمود رضوی، ابراهیم مختاری، محمد میرطالبی، پروین صفری، ابراهیم اصغری، علی دهکردی، مجتبی فراورده، محمدمهدی عسگرپور، عزیزالله حمیدنژاد، فرشته طائرپور، بیژن میرباقری ، رامبد جوان،فریبرز عرب نیا، الهام حمیدی و … حضور داشتند.

«اظهارات افراد خارج از دبیرخانه ستاد، مندرج در پرتال ستاد الزاماً به معنای موضع رسمی ستاد مبارزه با موادمخدر نمی باشد.»

منبع خبر: برنا ۹۲/۹/۲۶

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=4515

برچسب ها