• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73441اخبار امروز : 10
3

نقش مهم سازمان های مردم نهاد در فرآیند اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر

  • کد خبر : 45119
  • ۰۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۳

سرپرست دبیرخانه شورای هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی نقش و جایگاه سازمان های مردم نهاد را در فرآیند اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر مهم و ضروری برشمرد. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی، وحید اشرفی در جلسه کمیته تخصصی توسعه مشارکت های مردمی گفت: […]


سرپرست دبیرخانه شورای هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی نقش و جایگاه سازمان های مردم نهاد را در فرآیند اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر مهم و ضروری برشمرد.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی، وحید اشرفی در جلسه کمیته تخصصی توسعه مشارکت های مردمی گفت: امروز مواد مخدر و اعتياد به عنوان يكي از آسيب هاي نخست در سطح كشور و استان مي باشد و موفقيت در زمینه کنترل و كاهش آسيب‌هاي آن نیازمند مداخله موثر تمامي اركان نظام و مشارکت و هم افزايي جدی مردم و استفاده دولت از اين ظرفيت ارزشمند اجتماعي است.


وی با تاکید بر این نکته که مشکلات اجتماعی ریشه در معضلات فرهنگی دارد و اعتیاد به مواد مخدر نیز یکی از نتایج معضلات فرهنگی است، گفت: اعتیاد به مواد مخدر به عنوان یکی از مسائل پیچیده اجتماعی در بروز بسیاری از آسیب ها و انحرافات اجتماعی می باشد و فعال نمودن و گسترش سازمانهای غیردولتی برای مبارزه با اعتیاد و استفاده از ظرفیتهای سمن ها، صاحبنظران حوزه و دانشگاه در امر مبارزه با مواد مخدر ضرورت دارد.


وی افزود: سیاست ستاد مبارزه با مواد مخدر، اجتماعی شدن مبارزه است که این رويكرد داراي ابعاد عميق علمي و عملي است و براي تحقق رويكرد اجتماعي مي‌توان در همه عرصه‌هاي اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي و به ويژه كاهش آسيب‌هاي اجتماعي از مشارکت آحاد مردم و سرمايه هاي اجتماعي و گروه هاي مردمي بهره برد.


سرپرست دبیرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گفت: ظرفيت‌سازي و استفاده از مشاركت همه‌جانبه فعالان اجتماعي در حوزه مبارزه با مواد مخدر به منظور صيانت و حمايت از خانواده‌هاي آسيب‌ديده از اعتياد و همچنين رهايافتگان از اين بلاي خانمان‌سوز امري ضروري است كه نياز به همراهي همه اقشار مردم دارد.


اشرفی تصريح كرد: مشاركت همه جانبه و همگاني مردم و افراد تاثيرگذار جامعه ما را در رسيدن به اهداف مهم پيشگيري از اعتياد هدايت مي‌كند و در حل و كنترل آسيب‌هاي اجتماعي و اعتياد و تحقق رويكرد اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر مي‌بايست از اين ظرفيت استفاده كرد تا رويكرد اجتماعي به موج اجتماعي مصون‌سازي و پيشگيري از اعتياد تبديل شود.


سرپرست دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوي مشارکت و حمایت های اجتماعی براي تحقق اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر را بارزترين كاركرد سازمان هاي مردم نهاد دانست و گفت: سازمان های مردم نهاد باید براساس شرايط و نيازهاي بومی و محلی در زمینه پیشگیری و درمان اعتیاد فعالیت کنند.


وی ضمن تشكر و قدرداني از همراهي و همكاري اعضاي كميته تخصصي توسعه مشاركت هاي مردمي ، خواستار توجه جدی دستگاه های عضو به منظور اجراي مؤثر طرح ملي مبارزه همه‌جانبه با موادمخدر، روانگردان‌ها و پيش‌سازها با رويكرد اجتماعي در برنامه ششم توسعه در سطح استان شد.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی۹۷٫۰۳٫۰۲

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=45119

برچسب ها