• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73441اخبار امروز : 10
5

ورود خیرین بخش صنعت و تجارت خراسان رضوی به حوزه‌ی توانمندسازی بهبودیافتگان

  • کد خبر : 45104
  • ۰۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۵:۳۷

معاون پیشگیری بهزیستی خراسان رضوی گفت: در صورت مشارکت و همکاری خیرین، تعداد خانه‌های بین راهی استقلال پاک‌شدگان اعتیاد مشهد را به ۲۰  واحد می‌رسانیم. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی، مسعود هنربخش در نخستین نشست خیرین با مدیران بهزیستی استان در کمپ ماده ۱۶ خلق‌آباد گفت: در […]

معاون پیشگیری بهزیستی خراسان رضوی گفت: در صورت مشارکت و همکاری خیرین، تعداد خانه‌های بین راهی استقلال پاک‌شدگان اعتیاد مشهد را به ۲۰  واحد می‌رسانیم.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی، مسعود هنربخش در نخستین نشست خیرین با مدیران بهزیستی استان در کمپ ماده ۱۶ خلق‌آباد گفت: در حال حاضر ۱۷۰۰ نفر در ۱۱ کمپ اجباری ترک اعتیاد در مشهد دوران بازپروری را می‌گذرانند و ۴ واحد بین‌راهی نیز به پاک‌شدگان خدمت رسانی می‌کند.


وی خاطر نشان کرد: مسئله‌ی مهم پاک‌شدگان پس از ترخیص از کمپ، ماندگاری پاکی آنها است که به اشتغال، امیدواری و انگیزه‌مندی آنها بستگی مستقیم دارد.


معاون پیشگیری بهزیستی خراسان رضوی با بیان اینکه این افراد، غالبا از سوی خانواده و جامعه طرد شده‌اند گفت:‌ باید مراکزی تعریف کنیم که اینها دوباره سیر جامعه‌پذیری و زندگی عادی را در پیش بگیرند و این امر مستلزم ورود خیرین است زیرا اعتبارات دولتی برای این مسئله، کافی نیست.


هنربخش تصریح کرد: موضوع ماندگاری پاکی معتادان با همکاری و مساعدت خیرین، امری است که در چندین سال گذشته مغفول مانده و اکنون برای نخستین‌بار به همت یکی از مدیران دلسوز کمپ‌های اجباری، ارتباط خوبی با خیرین برقرار شده است.


وی به نشست خیرین با مدیران بهزیستی و مسؤولین کمپ خلق‌آباد اشاره کرد و گفت: خیرین تنها قدرت اجتماعی هستند که می‌توانند بلیه‌ی اعتیاد را از جامعه بزدایند و پاک‌شدگان را برای ادامه‌ی زندگی سالم، یاری کنند.


هنربخش در خصوص ساختار خانه‌های بین‌راهی گفت: این خانه‌ها با ظرفیت حداکثر ۲۰ نفر راه‌اندازی می‌شوند و در آنها مددکار و روان‌شناس حضور دارند و به پاک‌شدگان یاری می‌رسانند تا آنان فرایند اجتماعی شدن و بهبودی کامل روانی را طی کنند.


وی با تأکید بر اینکه اعتیاد یک بیماری پیچیده‌ی جسمی روانی است و با درمان‌های مددکاری و روان‌شناسی در سطح اجتماع قابل درمان است گفت: اگر معتادان پاک شده را در این خانه‌ها برای زندگی مستقل و سالم همراهی نکنیم ساقی‌ها دوباره آنها را به راحتی جذب می‌کنند و آنان به همان دوران مذلت‌بار بیماری اعتیاد برمی‌گردند.


هنربخش گفت: توانمندسازی معتادان پاک‌شده، مهم‌ترین بخش پروسه‌ی درمان اعتیاد است که اگر درست، کامل و علمی انجام نشود، کل هزینه‌هایی که دولت و جامعه بابت جمع‌آوری، نگهداری، ترک و درمان معتادان انجام می‌دهد به هدر می‌رود.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی۹۷٫۰۳٫۰۲

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=45104

برچسب ها