
نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی گفت: در حوزه پیشگیری از اعتیاد، اطلاع رسانی و آگاهي افراد از خطرات موادمخدر آن هم از سنین نوجوانی بسیار موثر است و آموزش و پرورش باید در مدارس مباحث پیشگیری از اعتیاد را به دانش آموزان بیاموزد.
بهروز بنیادی در گفتگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: آمار اعتیاد در شهرهای مختلف کشور تقریبا بهم نزدیک است و ما در همه استان ها تعدادی از جوانان را گرفتار این پدیده داریم.
وی افزود: طبق آخرین مطالعات تا پایان سال ۹۴ ، خراسان رضوی در رتبه ۸ اعتیاد به مواد مخدر قرار داد و بیشترین ماده مصرفی تریاک است.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان ادامه داد: به دلیل قرار گرفتن کشورمان در مسیر ترانزیت مواد مخدر قطعاً پیشگیری از اعتیاد و مبارزه با این پدیده خانمان سوز باید اولویت سازمان های مربوطه باشد.
بنیادی همچنین با تاکید برآموزش و آگاه سازی فرزندان نسبت به پیامدهای اعتیاد افزود: در مسیر پیشگیری، اطلاع رسانی از خطرات مواد مخدر به افراد آن هم از سنین نوجوانی بسیار موثر است و آموزش و پرورش باید در مدارس مباحث پیشگیری از اعتیاد را به دانش آموزان بیاموزد.
وی تاکید کرد: باید فضایی فراهم شود تا از ظرفیت ت سازمانهای دولتی و غیر دولتی استفاده کرد و همه توانمندیها را با یک راهبرد مشخص در اختیار داشت. در این خصوص نقش صدا و سیما به عنوان اثربخش ترین رسانه، بسیار مورد توجه است و این توقع وجود دارد که رسانه ملی با تمام ظرفیت وارد عرصه مبارزه با موادمخدر شود و برای اطلاعرسانی و توانمندسازی جوانان گام بردارد.
این نماینده مجلس ادامه داد: از طرفی حمایت از داوطلبین و نهادهای مردم نهاد فعال در زمینه ترک اعتیاد برای کاهش اعتیاد در کشور بسیار موثر است و باید شرایطی فراهم شود تا معتادی که با تمام سختیها توانسته مصرف مواد مخدر را ترک کند، حمایت شود؛ چرا که او مستعد این است که با کوچکترین ضربه ای بشکند و دوباره به مسیر اشتباه گذشته بازگردد. پس لازم است در جامعه این ظرفیت ایجاد شود که با بهبودیافتگان اعتیاد برخورد درستی شود و به اصطلاح به آنها برچسب زده نشود تا بتوانند به زندگی سالم بازگردند.
بنیادی در انتها بر لزوم ایجاد نشاط و اشتغال برای جوانان اشاره کرد و گفت: نشاط، بخشی از نیاز انسانها برای رسیدن به احساس رضایتمندی است بنابراین در جامعه با نشاط کمتر جوانان سراغ مواد مخدر می روند. باید برای داشتن جامعه ای پر نشاط و به دور از آسیبهای اجتماعی عوامل شادی و نشاط و اشتغال را در جامعه گسترش دهیم .
منبع: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر ۹۷٫۰۲٫۳۱