• امروز : یکشنبه - ۲۱ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 14 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Sunday - 11 May - 2025
کل پست ها: 73617اخبار امروز : 5
9

مبارزه همه جانبه با مواد مخدر، روانگردان ها و پیش سازها با رویکرد اجتماعی

  • کد خبر : 44992
  • ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۸:۳۹

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران، با اشاره به تهیه اطلس اعتیاد استان بر اساس چشم انداز و افق برنامه ششم توسعه، مبارزه همه جانبه با مواد مخدر، روان گردانها و پیش سازها با رویکرد اجتماعی را از الویت های این برنامه استانی عنوان کرد. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با […]

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران، با اشاره به تهیه اطلس اعتیاد استان بر اساس چشم انداز و افق برنامه ششم توسعه، مبارزه همه جانبه با مواد مخدر، روان گردانها و پیش سازها با رویکرد اجتماعی را از الویت های این برنامه استانی عنوان کرد.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر  مازندران، علی اصغر میرزایی در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان نوشهر اظهار کرد: با تشکیل دولت تدبیر و امید اجتماعی شدن امر مبارزه با مواد مخدر به عنوان سیاست عام و کلی مجموعه ارکان نظام در دستور کار قرار گرفت و مجموعه دستگاه های ذیربط برای نخستین بار در سال ۹۴ خدمت مقام معظم رهبری رسیدند .گزارشات حوزه فعالیت خود را ارائه کردند.


وی افزود: در آن جلسه ایشان گزارشات را شنیدند و تاکید داشتند تا کار مضاعف و جداگانه ای برای کاهش آسیب های اجتماعی صورت گیرد.
دبیر شورا با بیان اینکه ستاد مبارزه با مواد مخدر ، فرا قوه ای است، افزود: در راستای منویات مقام معظم رهبری دستگاه های متولی در قالب کمیسیونی و کار کارشناسی وظیفه مند شدند و پیشنهاد کردند تا بحث آسیب های اجتماعی در  برنامه توسعه قرار گیرد و هدفمند نقشه راهی را برای آسیب های اجتماعی تدوین کنند.


میرزایی گفت: مجلس در راستای کاهش آسیب های اجتماعی بحث مبارزه  همه جانبه با مواد مخدر و روان گردان ها و پیش سازها را با رویکرد اجتماعی به صورت مصوبه در برنامه ششم توسعه گنجاند.


وی در ادامه با بیان اینکه بر اساس افق و چشم انداز این برنامه، اطلس اعتیاد و سند برنامه ششم در استان تهیه شده است، افزود: بنا داریم تحت بخشنامه ای و در قالب طرح ملی و اطلس اعتیاد این برنامه استانی به کمیته های پنجگانه شورا ی هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، اعضای شورای شهرستان ها و فرمانداری ها ابلاغ گردد.


دبیر شورا با اشاره به اولویت ستاد مبارزه با مواد مخدر  در سال جاری و تاکید بر امر پیشگیری، گفت: بر اساس آنچه در برنامه ششم مصوب شده بایستی تا پایان برنامه در قالب اقداماتی همچون برگزاری کارگاه های آموزشی برای دانش آموزان، والدین آنها، مربیان، جامعه کارگری، دانشجویی ، اساتید و … کاهش ۲۵درصدی اعتیاد  با جدیت در استان دنبال شود.


وی افزود: در راستای تحقق این برنامه ها، می طلبد از ظرفیت سازمان های مردم نهاد، گروه های NAو  نمایندگی کنگره ۶۰ در استان  و دیگر تشکل ها مردمی بهره گیری شود.


دبیر شورا با اشاره به اثرات زیانبار و مرگ آور ماده مخدر گل، گفت: در طی سالهای اخیر برای مبارزه با مواد مخدر شیشه کارزار رسانه ای شیشه برگزار شد که شاهد اثرات و خروجی مناسب و موثر آن در سطح جامعه به صورت کاهش کشفیات و مصرف این نوع مخدر، بودیم.


میرزایی  ادامه داد: در راستای مبارزه و پیشگیری از گسترش مصرف ماده مخدر گل و به منظور آگاه سازی و آگاهی بخشی افراد و جوانان در شهرهای ساری، قائمشهر، جویبار، نوشهر و چالوس(که شهرهای ساحلی استان و محل تلاقی مسافران از اقصی نقاط کشور هستند) موضوع کمپین “مبارزه با مواد مخدر گل” تحت عنوان “کارزار رسانه ای گل” در دستور کار قرار گرفت و اجرایی شد.


وی با اشاره به پاکسازی ۳۳محله آلوده استان در سالهای اخیر و با ابراز رضایت از عملکرد دستگاه های متولی امر مبارزه با مواد مخدر و نیز فرمانداری ها، تصریح کرد: بر آیند عملکردی دستگاه های متولی موجب شد بر اساس شیوع شناسی  اعتیاد در سال ۹۶، رتبه مازندران در مصرف از دوم به رتبه بیستم برسد که این میزان کاهش مصرف و صعود رتبه نشان از عملکرد هماهنگ ، منسجم و جدیت متولیان امر مبارزه با مواد مخدر استان دارد.


میرزایی، ضمن با اشاره به تداوم روند مبارزه در سال جاری با الویت قرار دادن امر پیشگیری، ابراز امیدواری کرد: تا پایان برنامه ششم توسعه و در سال ۱۴۰۰ خروجی همه ی اقدامات و برنامه های عملیاتی شده موجب کند شدن و یا توقف مصرف مواد مخدر در استان بشود.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران۹۷٫۰۲٫۳۰

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=44992

برچسب ها