معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار مرکزی گفت: مناطق آلوده استان مرکزی شناسايي شوند و علاوه بر ايجاد مراكز درماني، برنامه هاي فرهنگي و پيشگيري در اين مناطق افزايش یابند.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی؛ حقیقی در جلسه مشترك فرهنگي و پيشگيري و توسعه مشاركت هاي مردمي دبيرخانه شورا گفت: شرط اجراي صحيح برنامه ها، در دست داشتن بانك اطلاعاتي جامع از استان مي باشد كه در اين زمينه برنامه ريزي هاي لازم بايد صورت بگيرد.
وی همچنین با اشاره به اولويت برنامه ها و اقدامات در مراكز آلوده افزود: حتماً بايد اين مناطق شناسايي شوند و با در دست داشتن شناسنامه اين مناطق علاوه بر ايجاد مراكز درماني، برنامه هاي فرهنگي و پيشگيري را در اين مناطق افزايش دهيم و بازديد جهت اجراي صحيح برنامه ها بايد به صورت منظم صورت پذيرد.
معاون استانداری اعلام كرد: موضوع آموزش و آگاه سازي در پيشگيري از اعتياد بسيار مهم و اساسي است ولي بايد حتماً نظارت و ارزيابي برنامه ها به خوبي صورت بگيرد تا در صورت عدم موفقيت به تغيير راه كار و برنامه بپردازيم.
حقيقي اظهار كرد: در اجراي برنامه هاي فرهنگي و پيشگيري از اعتياد بايد جامعه هدف، تعداد برنامه هاي در دست اجرا، اهداف مشخص شود و در اين راستا از ظرفيت تمامي دستگاه ها بهره مند شویم.
همچنین نبی اله شاه محمدي، دبير شورا ضمن سپاس از اعضاي حاضر جهت اجراي برنامه هاي صورت گرفته است، گفت: براساس برنامه هاي ستاد مبارزه با مواد مخدر، همچنان اولويت بر برنامه هاي پيشگيري از اعتياد استوار است.
وی با تأكيد بر اجراي صحيح برنامه هاي فرهنگي و پيشگيري گفت: اگر برنامه ها و اقدامات به خوبي و درستي اجرا گردند قطعاً شاهد موفقيت هايي در عرصه پيشگيرانه خواهيم بود.
دبیر شورا عنوان كرد: دستگاه هاي عضو كميته موظف هستند كه در راستاي پيشبرد اهداف پيشگيرانه از اعتبارات ذاتي خود بهره مند شوند كه در اين خواستار پيگيري اعضا و ارائه گزارش به دبيرخانه شورا هستيم.
شاه محمدی گفت: تشكل هاي غير دولتي بايد به عنوان بازو و همكار دستگاه هاي اجرايي را در جهت اجراي مطلوب برنامه هاي فرهنگي و پيشگيري ياري رسانند و در اين زمينه از ظرفيت خيريه ها نيز بهره مند گردند.
در ادامه مديركل بهزيستي و رئيس كميته فرهنگي و پيشگيري عنوان كرد: در سال جاري بايد دستگاه هاي عضو كميته نظرات، پيشنهادات و برنامه هاي عملياتي خود را اعلام کنند تا براساس آن ها بتوان با برنامه ريزي دقيق تري به اجراي برنامه هاي پيشگيرانه اقدام کرد.
اميني گفت: بايد برنامه ها را متمركز بر مركز استان کنیم و در اين راستا تمام مناطق حاشيه و آسيب خيز را در اولويت اجراي برنامه ها قرار دهيم و همچنين جلسات كميته را بايد در شهرستان هاي پرآسيب و آلوده نيز برگزار و راه كارهاي مناسب و عملياتي را مصوب کنیم.
وي اظهار كرد: در راستاي اجراي برنامه هاي پيشگيري از اعتياد بايد از اقدامات پژوهشي نيز بهره برد و در اين زمينه از پژوهشگران فعال در عرصه مبارزه با مواد مخدر نيز در ارائه پژوهش هاي كاربردي بهره جست.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی۹۷٫۰۲٫۲۹