• امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل پست ها: 73612اخبار امروز : 20
5

ماه مبارک رمضان فرصتی مناسب برای آموزش های پیشگیرانه اعتیاد

  • کد خبر : 44959
  • ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۷:۲۶

بمناسبت ماه مبارک رمضان دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدرکیش در دیدار با مبلغان دینی که برای تبلیغ در طول ماه مبارک رمضان به کیش سفر کرده اند، ماه مبارک رمضان را فرصتی مناسب برای آموزش های پیشگیرانه اعتیاد دانست. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدرکیش، نشست هماهنگی مبلغان دینی […]


بمناسبت ماه مبارک رمضان دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدرکیش در دیدار با مبلغان دینی که برای تبلیغ در طول ماه مبارک رمضان به کیش سفر کرده اند، ماه مبارک رمضان را فرصتی مناسب برای آموزش های پیشگیرانه اعتیاد دانست.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدرکیش، نشست هماهنگی مبلغان دینی و دبیرشورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدرکیش برای آگاهسازی آحاد جامعه در خصوص پیشگیری از اعتیاد در طول ماه مبارک رمضان باحضور امام جمعه جزیره کیش، روحانیون و مبلغان و ائمه جماعات کیش در یکی از هتل های ساحلی کیش برگزار شد.


محمد حسن جهان دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدرکیش در این نشست با بیان اینکه نقش روحانیون و منبری‌ها برای آگاه کردن جامعه از خطرات مواد مخدر در ماه مبارک رمضان موثر است، تصریح کرد: ماه مبارک رمضان فرصتی مناسب برای آموزش های پیشگیرانه اعتیاد است و آگاه کردن مردم از پیامدهای مواد مخدر یکی از مراتب امر به معروف و نهی از منکر در این ماه پر خیر و برکت است.


دبیر شورا با بیان اینکه قاچاقچیان سود سرشاری از فروش مواد مخدر بدست می آورند اظهار داشت: دشمن امروز به خط مقدم ما یعنی منازل ، مدارس ، مساجد ، دانشگاه ، ورزشگاه ها و آرایشگاه ها هم نفوذ کرده است، لذا ضروری است که روحانیان برای آگاهی مردم بیش از پیش دست بکار شوند.


وی مقوله نفوذ را یکی از دغدغه های رهبر معظم انقلاب دانست و افزود : ما به نفوذها تا حدی بی تفاوت بودیم ، زمانی که اهمیت قائل نشویم پاسخگوی خون ۲۳۰ هزار شهید در دفاع مقدس و بیش از ۴ هزار شهید راه مبارزه با مواد مخدر نخواهیم بود.


دبیر شورا بار دیگر به فرمایشات رهبر معظم انقلاب برای تلاش در جهت کاهش ۵ درصدی سالیانه در حوزه آسیب های اعتیاد اشاره کرد و  بهترین حرکت برای عملی کردن فرمایشات رهبری بزرگوار برای رسیدن به موفقیت پنج درصدی را فعالیت پررنگ روحانیان و مبلغان با توجه به ضریب نفوذ بالا در سطح جامعه در مساجد و منبرها عنوان کرد.


این مسئول در حوزه مبارزه با موادمخدر با تاکید بر اینکه باید به داد جوانان رسید افزود : دشمن خاکریز به خاکریز جلو آمده است، معتادان مواد مخدر از سنتی به صنعتی گرایش پیدا کرده اند که فاجعه بزرگی است .


جهان افزود: باید هر کس در حوزه مسئولیتی خودش به مردم درباره آثار مواد مخدر هشدار دهد و این آگاهی را ایجاد کند.


وی تقویت باورهای دینی را برای مقابله با باورهای غلط در زمینه مصرف موادمخدر مهم ارزیابی کرد و با تاکید بر این مطلب که تقویت باورهای دینی، افراد را از باورهای غلط باز می دارد خاطرنشان کرد: هر جا که مسائل دینی قوی بود و اعتقاد وجود داشته ، آسیب های اجتماعی کاهش داشته است.


جهان با اشاره به توزیع بسته های آموزشی در این جلسه به مبلغان مذهبی گفت: مبلغان مذهبی باید آموزش‌های لازم را در این زمینه ببینند و بسته های ارائه شده که شامل سی دی، کتاب، کتابچه، بروشور و… است بعنوان منبع آموزشی است و بخشی از محورهای سخنان مبلغان در طول ماه مبارک رمضان در این راستا باید به امر مبارزه با مواد مخدر و آگاه سازی مردم اختصاص یابد.


به گفته جهان مبلغان دينی در فضاهايی مانند، مساجد و حسینیه ها و بازارها بايد در جهت اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر بيشتر تلاش كنند، زيرا مبارزه با اعتياد تكليف و نهی از منكر است.


دبیرشورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدرکیش در بخش پایانی سخنان خود بیان داشت: روی‌آوردن مردم به معنویت باعث مستحکم شدن اعتقادات مذهبی و معنوی افراد جامعه می‌شود و زمینه کاهش انحرافات اخلاقی و ایجاد روند نزولی در زمینه آسیب‌های اجتماعی را فراهم می‌کند.


امام جمعه کیش نیز در این نشست ضمن تقدیر و تشکر از شورای هماهنگی مبارزه باموامخدر کیش برای اهتمام در امر آگاهسازی جامعه از پیامدهای اعتیاد گفت: بسیاری از معضلات و آسیب های اجتماعی در جامعه در درون اعتیاد شکل می گیرد.


حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن زاده با بیان این مطلب که یکی از وظایف مهم روحانیون و مبلغان دینی ، تلاش در جهت بسط و گسترش مفاهیم فرهنگی است خاطرنشان کرد: مبلغان عزیز باید با بهره گیری از مفاهیم آموزش دیده در حوزه آسیب های اجتماعی بویژه اعتیاد، در طول ماه مبارک رمضان در راه آگاهسازی خانواده ها وجوانان گام های موثری بر دارند.


وی حضور خود در کارگاه های قبلی آشنایی با انواع موادمخدر که به همت شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر کیش برگزار شده بود را مفید ارزیابی کرد و یادآور شد: با توجه به عصر جدید و آسیب های نوین در سطح جامعه، مبلغان مذهبی و روحانیون نیز باید با آخرین روش های آموزشی در حوزه پیشگیری از آسیب های اجتماعی آشنا شوند.


امام جمعه کیش گام نهادن در راه آگاهسازی جامعه و مبارزه با آسیب ها و ناهنجاری های جامعه از جمله موادمخدر را یک حرکت مقدس و فرهنگی دانست و تاکید کرد: برای مبارزه همه جانبه و حرکت در مسیر آگاهسازی جامعه از خطرات و آسیب های اعتیاد باید عزم و تلاش شبانه روزی داشت.


حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن زاده در پایان با بیان اینکه همه باید به معضل شوم مواد مخدر بیشتر توجه داشته باشند گفت: آحاد جامعه به همراه مسئولان باید با وحدت و همدلی با شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کیش در این مسیر همکاری داشته باشند.


گفتنی است در پایان این نشست مبلغان مذهبی دیدگاه های خود را مطرح و در خاتمه کتاب و جزوات و نرم افزارهای آموزشی پیشگیری از اعتیاد بین مبلغان توزیع شد.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدرکیش۹۷٫۰۲٫۲۹

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=44959

برچسب ها