استاندار سمنان بیکاری را از عوامل اساسی در بروز آسیب های اجتماعی دانست و گفت: راهکار کاهش آسیب های اجتماعی مهارت آموزی و توانمند سازی افراد با هدف ایجاد اشتغال پایدار است .
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سمنان؛ جلسه آسیب های اجتماعی به ریاست استاندار سمنان و با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر ، فرمانداران و تعدادی از مدیران کل تشکیل شد.
سید شهاب الدین چاوشی استاندار سمنان در این جلسه با اشاره به معضل بیکاری به عنوان یکی از عوامل اساسی بروز آسیب های اجتماعی در جامعه خاطر نشان کرد: تحولات فکری و فرهنگی در جهت کاهش آسیب های اجتماعی می توانند تاثیر مثبتی در تحول اقتصادی بگذارند و دولت و مجموعه ی استانداری را در حل معضل بیکاری یاری کنند.
وی؛ افزایش آسیب های اجتماعی را به عنوان یکی از عوامل مهم در فاصله گرفتن مردم از مباحث دینی در جامعه دانست و عنوان داشت: اگر بین رفتار و گفتار اقتصادی و تربیتی مسئولان در جامعه تعارض پدید آید منجر به افزایش آسیب های اجتماعی و به تبع آن دین گریزی در جامعه خواهد شد .
استاندار؛ ایجاد نشاط در جامعه را لازمه ی اعتماد سازی بین مسئولین و مردم برشمرد و افزود : استانداری و فرمانداران باید با استفاده از روحانیون خوش فکر ، نخبگان دانشگاهی و تشکل های مردم نهاد به صورت محله محور، زمینه های تاثیر گازی این طرح را با تاکید بر نشاط آفرینی فراهم کنند .
چاوشی افزود : آسیب شناسی معضلات اجتماعی در این مقطع زمان نیاز به کار علمی جدی و برزگی دارد که در این راستا باید از افراد متخصص و نخبه برای این موضوع و همچنین مدیریت کاهش آسیب های اجتماعی استفاده کرد .
همچنین سعید ناجی معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان گفت: اولین قدم برای کاهش آسیب های اجتماعی شناخت نیاز های افراد جامعه در رده های سنی مختلف است .
وی تصریح کرد : راهکار کاهش آسیب های اجتماعی مهارت آموزی و توانمند سازی افراد با هدف ایجاد اشتغال پایدار است .
همتی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر نیز در این جلسه به سیاست های ۱۱ ماده ای ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در سال ۸۵ و مواد ۵۷ و بند ث ماده ۸۰ و بند ت ماده ۱۰۶ برنامه ششم توسعه اقتصادی اجتماعی اشاره و اعلام کرد: با توجه به اولویت اول در آسیب های اجتماعی بنا به فرمایش مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مواد مخدر می باشد، می بایست توجه و پیگیری جدی داشته باشیم .
امیر بینائی مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری سمنان نیز استفاده از ظرفیت های مردمی را برای کاهش آسیب های اجتماعی ضروری دانست و گفت: با مدیریت مردمی می توان علاوه بر کاهش آسیب ها، نشاط اجتماعی را در جامعه گسترش داد .
وی بیان کرد: مردمی کردن مدیریت اجتماعی به جد در حال پیگیری است چرا که مردم از آسیب ها شناخت کافی دارند و اگر وارد فضای مدیریت اجتماعی شوند بسیاری از اهداف در مهار آسیب های اجتماعی محقق می شود .
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سمنان۹۷٫۰۲٫۲۹