معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان گفت: خانواده، کانون اصلی مبارزه با مواد مخدر در میان جوانان برشمرد و افزود: از طریق آگاهی، پیشگیری و کنترل رفتارها می تواند مبارزه جدی با مواد مخدر صورت بگیرد.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سمنان؛ اولین جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان در سال ۹۷ با حضورمعاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری، فرمانداران شهرستان های استان و اعضای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان برگزار شد.
سعید ناجی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان در این نشست با تشریح اهمیت مشارکت فعال همه نهادها در برخورد هماهنگ و منسجم با پدیده شوم اعتیاد تصریح کرد: هر چند وضعیت سمنان نسبت به استان های هم جمعیت و یا نزدیک مرکز کشور، بسیار مطلوب است اما زنگ خطر شیوع مصرف در بین جوانان و دانش آموزان را باید جدی گرفت.
وی اولویت های استان در خصوص اجرای طرح ملی را، تهیه طرح متناسب با وضعیت و شرایط استان دانست و تاکید کرد: دغدغه هایی نظیر، فقر اقتصادی و فرهنگی، بیکاری و دسترسی و تهیه مواد افیونی باید در کنار هم دیده شود تا با ریشه یابی صحیح مسائل راهکار های کوتاه و بلند مدت اجرایی با مشارکت مردم و خود خانواده ها تهیه و اجرا شود.
معاون سیاسی استانداری سمنان با اشاره به تنظیم واقعی آمار اعتیاد در استان یادآور شد: انعکاس واقعی آمارها باید در جامعه مشخص شود تا بر اساس آن بتوان به یک ادبیات مشترک در این بحث دست یابیم.
وی افزود: متولیان دستگاه های اجرایی در حوزه مبارزه با موادمخدر، تقصیرها را به گردن یکدیگر نیندازد و در این زمینه با تعامل دستگاه ها، اگر طرح میدانی مطالعات به عنوان یک طرح پایلوت برای شناسایی آسیب های اعتیاد در استان سمنان اجرا شود به نتایج مشترکی دست می یابیم.
دکتر ناجی در ادامه، خانواده را کانون اصلی مبارزه با مواد مخدر در میان جوانان برشمرد وافزود :از طریق آگاهی، پیشگیری و کنترل رفتارها و کمک سازمان های مردم نهاد و دیگر سازمان ها می تواند مبارزه جدی با مواد مخدر صورت بگیرد.
وی؛ توجه به نیازهای فطری و اجتماعی مردم را در جهت کاهش آسیب های اجتماعی تاثیر گذار دانست و گفت: در زمینه مبارزه جدی و همه جانبه با مواد مخدر در استان سمنان، دستگاه ها باید به آمارهای مشترک برسند تا اقدامات تاثیرگذارتر باشند.
همچنین محمدحسین همتی دبیر شورا در این نشست، به تشریح طرح ملی مبارزه با مواد مخدر و روانگردان و پیش سازها با رویکرد اجتماعی شدن در برنامه ششم توسعه پرداخت و گفت: این طرح بر اساس ابلاغ ۱۱ ماده ای سیاست های کلی از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و مواد ۵۷ سیاست های کلی بند “ث” ماده ۸۰ و بند “ت” ماده ۱۰۶ برنامه ششم تنظیم شده و دقیقا در آن گروه ها هدف و آسیب پذیری مشخص و با یک برنامه ریزی و زمانبندی توسط دستگاه های اجرائی و متوالی در رابطه با فعالیت های فرهنگی و پیشگیری، درمان، مقابله و صیانت از بهبودیافتگان اقدامات خوبی انجام خواهد پذیرفت.
گفتنی است؛ در این جلسه اعضا حاضر پس از ارایه گزارشی از آمارهای مربوط به مواد مخدر در استان سمنان، به بیان نقطه نظرات مختلف در رابطه به اجرایی شدن طرح ملی مبارزه همه جانبه با مواد مخدر روانگردان ها و پیش سازها پرداختند.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سمنان۹۷٫۰۲٫۱۹