• امروز : دوشنبه - ۱۶ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 12 - محرم - 1447
  • برابر با : Monday - 7 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
6

بي‌تفاوتي در امر مبارزه با مواد مخدر، آسيب‌هاي اجتماعي را به همراه دارد

  • کد خبر : 44520
  • ۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۷

    دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان فارس گفت: بی‌تفاوتی و بی‌مسئولیتی در قبال مسئله مواد مخدر باعث افزايش و گسترش آسيب‌هاي اجتماعي است. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس، محمدرضا ابراهيمي در اولين جلسه كميته فرهنگي و پيشگيري استان كه در محل بهزيستي استان برگزار گرديد، […]

 

 


دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان فارس گفت: بی‌تفاوتی و بی‌مسئولیتی در قبال مسئله مواد مخدر باعث افزايش و گسترش آسيب‌هاي اجتماعي است.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس، محمدرضا ابراهيمي در اولين جلسه كميته فرهنگي و پيشگيري استان كه در محل بهزيستي استان برگزار گرديد، بيان داشت: اگر مردم در امر مبارزه با مواد مخدر مشارکت نکنند در این راستا توفیقی حاصل نخواهد شد.
وي افزود: اجتماعی کردن امر مبارزه با مواد مخدر ضرورتی اجتناب ناپذیر است لذا با آگاهی بخشی و آموزش همگانی باید تمام ظرفیت‌ها دستگاه‌ها و لایه‌های مختلف اجتماعی را متوجه امر مبارزه نمود.


دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان با اشاره به اينكه همه در امر مبارزه با مواد مخدر مسئولند، گفت: نباید به مسئله مواد مخدر این گونه نگاه ‏کنیم که با مصرف مواد تنها خود فرد متضرر می‌شود بلکه عدم توجه به این موضوع و بی‌تفاوتی و بی‌مسئولیتی در قبال مسئله مواد مخدر باعث می‌شود که افراد احساس کنند تنها ‏وظيفه دولت ورود به این موضوع است در حالی که این امر یک مسئله اجتماعی است و ‏تبعات آن دامن فرد و اجتماع را می‌گیرد.


ابراهيمي گفت: بی‌تفاوتی و بی‌مسئولیتی در قبال مسئله مواد مخدر باعث افزايش و گسترش آسيب‌هاي اجتماعي است.


اين مقام مسئول در استان بر اجتماعي كردن امر مبارزه با مواد مخدر و همكاري بيش از پيش دستگاه‌ها تاكيد كرد و گفت: باید مسئولین نیز  نسبت به پديده شوم مواد مخدر و آسيب‌هاي ناشي از آن آگاه بوده و زمينه لازم را برای مشارکت هر چه بيشتر مردم در امر اجتماعی ‏كردن مبارزه با مواد مخدر فراهم نمايند.


وي خواستار افزایش اطلاع رسانی‌ها در مورد عوارض جبران ناپذیر مواد مخدر به ویژه روانگردان‌ها شد و گفت: تمام نهادهای آموزشی و خانواده‌ها باید از این مواد آگاهی داشته تا شاهد پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر به ویژه از نوع صنعتی باشیم.


ابراهیمی در پایان سخنان خود ضمن قدردانی از دستگاه‌های عضو کمیته فرهنگی و پیشگیری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر بمنظور اجرای فعالیت‌ها و برنامه‌های پیشگیری از اعتیاد در سطح استان در سال ۱۳۹۶، بيان داشت: قطعاٌ با اجرای برنامه‌های مناسب می‌توانیم سهم بسزایی در جهت گسترش فرهنگ مبارزه با مواد مخدر و کاهش آسیب‌های اجتماعی داشته باشیم.


در ادامه این جلسه نمایندگان دستگاه‌های عضو کمیته فرهنگی و پیشگیری به بیان نظرات و پیشنهادات خود بمنظور اجرای هر چه بهتر برنامه‌ها و سیاست‌های مبارزه با مواد مخدر پرداختند.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس۹۷٫۰۲٫۰۴

 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=44520

برچسب ها