• امروز : یکشنبه - ۲۱ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 14 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Sunday - 11 May - 2025
کل پست ها: 73618اخبار امروز : 6
7

رسانه‌ در ارتقاء سلامت و پيشگيري از مصرف مواد مخدر نقش مهمي دارند

  • کد خبر : 44447
  • ۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۴

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر يزد نقش رسانه‌ها را در برنامه‌هاي ارتقاء سلامت و پيشگيري از مصرف مواد مخدر حائز اهميت دانست و بر برقراري تعامل بين اصحاب رسانه با كارشناسان حوزه اعتياد تاكيد كرد. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان يزد، با هدف برقراري همكاري هاي بيشتر […]


دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر يزد نقش رسانه‌ها را در برنامه‌هاي ارتقاء سلامت و پيشگيري از مصرف مواد مخدر حائز اهميت دانست و بر برقراري تعامل بين اصحاب رسانه با كارشناسان حوزه اعتياد تاكيد كرد.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان يزد، با هدف برقراري همكاري هاي بيشتر و برگزاري همايش نقش سينما و رسانه در پيشگيري از اعتياد، جلسه مشتركي با حضور دبير شورا، مدير كل صدا و سيما و معاونين اين سازمان در محل صدا سيماي مركز يزد برگزار شد.


سيد مصطفي كرباسي دبير شورا در اين ديدار، نقش رسانه‌ها را در برنامه‌هاي ارتقاء سلامت و پيشگيري از مصرف مواد مخدر حائز اهميت دانست و اظهار داشت: با گسترش فضاي مجازي و علوم ارتباطات، رسانه ها به ابزاري بسيار كارآمد تبديل شده اند.


وي ادامه داد: معمولا در فعاليت هاي پيشگيري از اعتياد سوء مصرف مواد مخدر، بيشترين انتظار از تاثير دخالت و فعاليت رسانه ها، افزايش آگاهي و اطلاعات مردم درباره اعتياد بوده و صدا و سيما و مطبوعات بايد ضمن بازنگري در ساختار و محتواي بعضي از برنامه هاي اين حوزه، زمينه تغيير نگرش و باور را در مردم ايجاد كرده و از اين طريق در پيشگيري از اعتياد مؤثر باشند.


دبير شورا همچنين برقراري تعامل بين اصحاب رسانه با كارشناسان حوزه اعتياد را يك ضرورت برشمرد و خاطرنشان كرد: در نظر داريم به همت يكي از موسسات غيردولتي فعال در حوزه پيشگيري از اعتياد در استان، همايشي با عنوان “نقش رسانه و سينما در پيشگيري از اعتياد” برگزار كنيم، برگزاری اثربخش و مطلوب اين همايش، مستلزم همکاری  مسئولين صدا سيما و حوزه‌هاي هنري، ارشادي و مطبوعاتي با اين مؤسسه است.


كرباسي در پايان سخنان خود هدف اصلي از برگزاري اين همايش را برقراري تعامل و همكاري كارگردانان، تهيه‌كنندگان، اهالي سينما، تئاتر و رسانه با كارشناسان حوزه مبارزه با مواد مخدر عنوان كرد و افزود: تركيب دانش متخصصين حوزه اعتياد و هنر و ذوق اهالي رسانه مي تواند تاثير بسزايي در حوزه پيشگيري از اعتياد ايجاد كند.


منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان يزد۹۷٫۰۲٫۰۱

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=44447

برچسب ها