• امروز : یکشنبه - ۱۵ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 11 - محرم - 1447
  • برابر با : Sunday - 6 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
14

ضرورت هم‌افزايي دستگاه‌هاي ذي‌ربط در حوزه مبارزه با مواد مخدر

  • کد خبر : 44435
  • ۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۹

سرپرست معاونت سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان شمالی گفت: دستگاه‌های متولی بايد در حوزه مبارزه با مواد مخدر و روانگردان‌ها، در چارچوب اسناد ملی و استانی اقدامات یکدیگر را هم‌پوشانی كنند. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی، محمود ثمینی در اولین جلسه کمیته توسعه مشارکت‌های مردمی در […]

سرپرست معاونت سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان شمالی گفت: دستگاه‌های متولی بايد در حوزه مبارزه با مواد مخدر و روانگردان‌ها، در چارچوب اسناد ملی و استانی اقدامات یکدیگر را هم‌پوشانی كنند.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی، محمود ثمینی در اولین جلسه کمیته توسعه مشارکت‌های مردمی در سال ۱۳۹۷ گفت: در حوزه مبارزه با مواد مخدر و روانگردان‌ها دستگاه‌های متولی بایستی از نگاه‌بخشی پرهیز و در چارچوب اسناد ملی و استانی اقدامات یکدیگر را هم پوشانی كنند.


وي اظهار داشت: مهمترین اولویت مبارزه با مواد مخدر توجه و تاکید بر اقدامات فرهنگی و پیشگیرانه برای آگاهی‌بخشی به اقشار مختلف می‌باشد که در این خصوص باید اقدامات دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌های مردم‌نهاد يكدیگر را پوشش دهند تا كاهش تقاضاي مواد مخدر محقق شود و در این امر مهم، تمام مجموعه‌های نظام جمهوری اسلامی دخیل هستند.


رئیس کمیته توسعه مشارکت‌های مردمی و سازمان‌های مردم‌نهاد استان در ادامه افزود: هر عرصه‌ای که با مشارکت مردم انجام شده توام با موفقیت بوده است لذا در راهبرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر نیازمند مشارکت فعال گروههای اجتماعی و سازمانهای مردم نهاد هستیم.
ثمینی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: بایستی آموزش و اقدامات پیشگیرانه را از منازل و خانواده‌ها شروع کنیم  چرا که توجه به بنیان خانواده بسیاری از آسیب های اجتماعی را کنترل می‌کند.


وی در پایان با اشاره به منشور حقوق شهروندی خواستار تدوین تدوین و احصای مواد این منشور متناسب با ماموریت‌های اعضای کمیته شد.


احمد ريواده دبیر شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر نیز در این جلسه با ارائه گزارش سال ۱۳۹۶ سازمان های مردم‌نهاد گفت: بنا به دستور دبیرکل محترم ستاد  در سال جاری از حضور نمایندگان سازمان های مردم نهاد در کمیته‌های تخصصی استان استفاده خواهد شد.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی۹۷٫۰۲٫۰۱

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=44435

برچسب ها