معاون سياسي امنيتي استاندار چهارمحال و بختياري بر انجام مطالعه جديد در سالجاري در زمينه شيوعشناسي اعتياد در استان تاكيد كرد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان چهارمحال و بختياري؛ جعفر مرداني در نخستين جلسه شورا اظهار كرد: موضوع مبارزه با اعتياد وظيفه همگاني است و بايد در زمينه فرهنگسازي، پيشگيري و درمان اقدامات مؤثري انجام شود.
وي با اشاره به اينكه اعتياد جزء پنج آسيب مهم كشور است و لازم است شورا قدمهاي مؤثري در اين حوزه بردارد، افزود: يك مطالعه جديد در سالجاري در زمينه شيوعشناسي اعتياد در استان انجام شود.
معاون استاندار در ادامه؛ استفاده از ظرفيت خيرين را مهم دانست و گفت: در سالجاري سازمانهاي مردمنهاد فعال در زمينه مبارزه با اعتياد و خيران بايد تقويت شوند و از همه پتانسيل و ظرفيتهاي فعالين اجتماعي استفاده شود.
وي عنوان كرد: ميطلبد كه صدا و سيماي استان، ائمه جمعه و جماعات، فرهنگيان و… در مبارزه با مواد مخدر كوشا باشند به دليل اينكه مبارزه با مواد مخدريك موضوعي نيست كه تنها به نيروي انتظامي و دادگستري مرتبط باشد و نيازمند يك بسيج همگاني است .
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان چهارمحال و بختياري۹۷٫۰۱٫۲۰