• امروز : جمعه - ۲۷ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 23 - محرم - 1447
  • برابر با : Friday - 18 July - 2025
کل پست ها: 74150اخبار امروز : 0
3

وزير كشور و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر: تنها راه مقابله با مسئله اعتیاد، ارتقای آگاهی و سطح اطلاعات مردم است

  • کد خبر : 4419
  • ۲۴ آذر ۱۳۹۲ - ۹:۴۰

وزیر کشور و دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: با توجه به فراگیری موضوع اعتیاد و علی‌رغم تمام زحمات نیروهای انتظامی و امنیتی تنها راه مقابله با مسئله اعتیاد ارتقای آگاهی و سطح اطلاعات و دانش مردم است و این آموزش‌ها نيز بايد به‌تناسب سطح مخاطبان برای آنها ارائه شود و قابل فهم باشد.به […]


وزیر کشور و دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: با توجه به فراگیری موضوع اعتیاد و علی‌رغم تمام زحمات نیروهای انتظامی و امنیتی تنها راه مقابله با مسئله اعتیاد ارتقای آگاهی و سطح اطلاعات و دانش مردم است و این آموزش‌ها نيز بايد به‌تناسب سطح مخاطبان برای آنها ارائه شود و قابل فهم باشد.

به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر، دكتر عبدالرضا رحمانی‌فضلی در مراسم اختتامیه دهمین جشنواره سراسری معرفی و انتخاب آثار برتر مکتوب در زمینه مبارزه با مواد مخدر، روانگردان‌ها و پیش‌سازها گفت: بايد از روش‌های قابل فهم در تحقیقات صورت گرفته در حوزه مواد مخدر استفاده و به رویکرد نگاه اجتماعی‌محور نسبت به این مسئله توجه كرد.

وي بيان داشت: مسئله اشتغال و اعتیاد جزو بالاترین مطالبات مردمی و دغدغه عمومی است و با توجه به آمار یک میلیون و ۳۲۵ هزار معتاد در کشور، شش میلیون ايراني درگیر مسئله اعتیاد هستند لذا با توجه به این تعداد افراد درگیر با مسئله اعتیاد، بايد كه به اين مسئله از نگاه اجتماعی توجه بيشتري كرد.

دبيركل ستاد با اشاره به کوتاهی تبلیغات در بحث مبارزه با مواد مخدر گفت: قاچاقچیان در یک هماهنگی تبلیغاتی ، مواد متاآمفتامین و روانگردان را علاجی برای درمان انواع بیماری‌های مرتبط با افسردگی و ناتوانی جنسی عنوان می‌کنند و این در حالی است که فعالیت تبلیغاتی ما نسبت به آنها کمتر است.

رحماني فضلي گفت: باید تلاش کرد تا مطالعات و بررسی‌های انجام شده، در جهت مطالبات مردمی و حل معضل اعتیاد و مواد مخدر در کشور باشد و برای این منظور می‌بایست در مطالعات نگاهی کاربردی به این مسئله داشت.

وي همچنين اقتصاد خانواده معتادین و تأمین مالی آنها، صیانت از معتادان و پرداختن به اقتصاد قاچاقچیان را از جمله مباحثی دانست که می‌بایست تحقیقات بیشتری راجع به آن انجام شود و گفت: مسئله افزایش آمار اعتیاد زنان و افزایش آن از ۵/۲ درصد (پنج و دو دهم درصد ) به ۹/۸ درصد (نه و هشت دهم درصد) فاجعه‌ای بزرگ است.

وي تصريح كرد: ۲ برابر شدن میزان اعتیاد زنان در جامعه فاجعه‌ای است که باید تمام زنگ‌های خطر را به صدا درآورد چرا که زنان هسته اولیه تعلیم، تربیت و صیانت از خانواده هستند.

دبيركل ستاد رواج فروش فرزندان و مسائل خلاف عفت را از جمله معضلات برخی خانواده‌های درگیر اعتیاد عنوان کرد و با طرح این سؤال که چه نهادی تأمین‌کننده و حامی خانواده‌های معتادان است، گفت: هیچ نهاد و خیریه‌ای حامی خانواده معتادان نیست و در برخی موارد نیز حمایت‌ها و کمک‌های این نهادها به‌دلیل اعتیاد سرپرست خانواده از آنها سلب می‌شود.

رحماني‌فضلي در ادامه حوزه‌های پیشگیری، درمان، مقابله و صیانت را از جمله حوزه‌های نیازمند انجام بررسی و مطالعات خواند و در خصوص صیانت و حمايت از معتادان و خانواده‌های آنها گفت: باید برای رهایی معتادان پس از اعتیاد چاره‌ای اندیشید و این مسئله نیازمند تحقیقات و مطالعات بسیاری است.

وي در پايان با تأکید بر آسان‌فهمی مطالعات آموزش‌های انجام شده به فعالیت در بخش رمان، داستان، فیلم‌نامه، نمایش‌نامه، شعر و ادبیات اشاره کرد و گفت: باید با بهره‌گیری از این مباحث جنبه فریبندگی و جذابیت مواد مخدر میان نسل جوان و بزرگسال را کاهش داد و از این راه نیز نسبت به مقابله با اعتیاد و مبارزه با مواد مخدر تلاش كرد.


منبع خبر: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۲/۹/۲۴

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=4419

برچسب ها