• امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل پست ها: 73603اخبار امروز : 11
7

مبارزه با مواد مخدر بايد با مشاركت جمعي عموم مردم صورت پذيرد

  • کد خبر : 44169
  • ۱۴ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۹:۳۱

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي گفت: نبايد جهت مبارزه با مواد مخدر فقط منتظر عملكرد نيروهاي مقابله‌اي بود بلكه بايد در اين زمينه از ظرفيت و توان تمامي اقشار جامعه بهره جست. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي، نبي‌اله شاه محمدي در ديدار با با […]

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي گفت: نبايد جهت مبارزه با مواد مخدر فقط منتظر عملكرد نيروهاي مقابله‌اي بود بلكه بايد در اين زمينه از ظرفيت و توان تمامي اقشار جامعه بهره جست.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي، نبي‌اله شاه محمدي در ديدار با با رئيس دادگستري شهرستان دليجان، در تشريح برنامه‌ها و اولويت‌هاي شورا گفت: با توجه به حوزه‌هاي مختلف ستاد مبارزه با مواد مخدر و انجام برنامه‌ها و اقدامات هر حوزه، اولويت با حوزه كاهش تقاضا است كه اگر در اين روند با جديت بيشتري پيش رويم قطعاً  شاهد كاهش اقدامات حوزه مقابله با عرضه خواهيم بود.


وي ادامه داد: مهمترين اصل در اقدامات پيشگيري از اعتياد، اطلاع‌رساني، آگاه‌سازي، آموزش مهارت‌هاي زندگي و مهارت‌هاي فرزندپروري است كه اگر از اين حيث پيش رويم، برنامه‌هاي پيشگيرانه را به درستي اجرا كرده‌ايم.


دبير شورا گفت: تحقيقات نشان داده كه دغدغه اصلي مردم اعتياد است و سال گذشته نيز رهبر معظم انقلاب (مدظله‌العالي) نيز از بين ۵ آسيب اجتماعي شناسايي شده اولويت را به اعتياد اختصاص دادند كه اين امر، نشان مي‌دهد كه همه مردم جامعه به نوعي دغدغه اعتياد را دارند.


شاه‌محمدي بيان كرد: كاهش سن اعتياد و افزايش بروز و شيوع مصرف مواد مخدر در بين زنان نگران كننده است و در صورت اعتياد آنان آسيب‌هايي كه به بدنه خانواده وارد مي‌شود جبران ناپذير است، از اين رو بايد سعي شود آموزش، آگاه‌سازي و اطلاع‌رساني افزايش يابد.


وي در ادامه گفت: با توجه به تبليغات سوء مصرف روان گردان و محرك به ويژه شيشه كه در آرايشگاه‌ها و سالن‌هاي ورزشي زنان، در جهت زيبايي و لاغري، صورت مي گيرد، بايد با اقدامات پيشگيرانه، گامي در جهت مصون سازي آن‌ها برداريم.


شاه محمدي گفت: با توجه به تنوع مواد جديد و بي اطلاعي والدين از مصرف فرزندانشان و بر اساس تحقيقات انجام شده مبني بر اين كه خانواده‌ها بعد از ۵ سال از اعتياد فرزندانشان مطلع مي شوند بايد جلسات آموزشي در جهت شناخت مواد مخدر، محرك و روان گردان، تأثيرات و عوارض مصرف آن ها، براي والدين و مربيان مدارس برگزار شود كه در اين راستا آموزش و پرورش برنامه‌هاي پيشگيرانه خود را اجرا مي‌كند و دبيرخانه شورا حامي و ياري‌رسان آنها است.


منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي۹۷٫۰۱٫۱۴

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=44169

برچسب ها