• امروز : دوشنبه - ۲۲ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 15 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Monday - 12 May - 2025
کل پست ها: 73634اخبار امروز : 10
11

آسيب‌هاي ناشي از مصرف مواد مخدر صرفاٌ مختص محيط‌‌هاي شهري نيست

  • کد خبر : 44047
  • ۲۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۳

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان‌شرقی با اشاره به اینکه در برخي از سالن‌ها واماکن ورزشی، آرایشگاه‌ها از داروهای لاغری و چاقی و داروهای مکمل به عنوان نیرو زا استفاده می‌کنند، گفت: متأسفانه به غلط این داروهای مکمل به عنوان نیروزا استفاده می‌شود که شديدا  اعتیاد آور است. به گزارش روابط عمومي شوراي […]

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان‌شرقی با اشاره به اینکه در برخي از سالن‌ها واماکن ورزشی، آرایشگاه‌ها از داروهای لاغری و چاقی و داروهای مکمل به عنوان نیرو زا استفاده می‌کنند، گفت: متأسفانه به غلط این داروهای مکمل به عنوان نیروزا استفاده می‌شود که شديدا  اعتیاد آور است.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر آذربايجان شرقي؛ محمدعلی نصرتی در سومین کمپین نه به اعتیاد (سیگار، قلیان، موادمخدر و مشروبات الکلی) و نقش ورزش در سلامت مردان در شهرستان  هشترود اظهار داشت: مصرف موادمخدر در بین دانش‌آموزان آذربایجان‌شرقی کمتراز ۵. ( نیم ) درصد است.


نصرتی گفت: امروز دشمنان با ترفندهای مختلف قصد سست کردن و بی بند بار کردن جوانان را دارند و می‌خواهند اخلاق، ایمان و روحیه جهادی را مورد تهاجم قرار دهند که دستگاه‌های متولی فرهنگی و اجتماعی و خانواده‌ها باید مواظب جوانان باشند.


وي افزود: آسيب‌هاي ناشي از مصرف مواد مخدر صرفاٌ مختص محيط‌ هاي شهري نيست بلكه امكان اشاعه و ترویج ‏مصرف مواد مخدر توسط سوداگران مرگ در محيط‌هاي روستايي نيز وجود دارد كه ضروری است دهیاران و شوراهای ‏اسلامی در روستاها با آگاهی بیشتر و نگاه تیز بینانه‌تری از پیشبرد این دام برای جوانان روستا جلوگیری کنند.


مشاور عالی امنیتی و انتظامی استاندار با بيان اينكه خانه‌های مجردی و دانشجویی بیشترین آسیب‌های مصرف مواد مخدر را دارند.


نصرتي ادامه داد: دانشجويان از آسيب‌هاي اجتماعي ناشي از ترفندهاي سوداگران مرگ در امان نيستند.


وي در خصوص اشتغال بيماران بهبوديافته افزود:‌ هم‌اکنون ۳۳۰ نفر در ۱۱ کارگاه در مرکز نگهداری ماده ۱۶ نگهداری می‌شوند که دانشگاه علوم پزشکی استان هر ماه برای تامین دارو و درمان این معتادان ۵۰۰ میلیون ریال کمک می‌کند.


دبیر شورا در پایان سخنان خود با تاکید بر ضرورت بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت بخش‌های دولتی، غیردولتی و ‏مردمی در مبارزه همه جانبه با مواد مخدر و کاهش تهدیدات این معضل اجتماعی در سطح شهرستان، گفت: همه دستگاه‌ها وظیفه دارند، برای مبارزه با پديده شوم مواد مخدر فعال باشند و در ‏پیشگیری اولیه از اعتياد، درمان معتادان، اشتغال و بکارگیری بهبودیافتگان از اعتیاد، همکاری كنند.


منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر آذربايجان شرقي۹۶٫۱۲٫۲۸

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=44047

برچسب ها