رئيس سازمان بهزيستي لرستان گفت: برنامههاي پيشگيري از اعتياد در دانشگاههاي استان و همچنين در خوابگاه هاي دانشجويي بايد پياده شوند چرا كه اين مكانها پتانسيل لازم را براي ترويج و شيوع اعتياد دارند.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان لرستان؛ عمودي زاده در جلسه كميته فرهنگي پيشگيري با اعلام اينكه برنامههاي پيشگيري از اعتياد در دانشگاههاي استان و همچنين در خوابگاه هاي دانشجويي بايد پياده شوند گفت: زيرا اين مكانها پتانسيل لازم را براي ترويج و شيوع اعتياد دارا ميباشند.
وي همچنين اضافه كرد: هدف از تشكيل اين جلسات به صورت ماهيانه در هر سازمان اين است كه همه دستگاه ها را نسبت به اين پديده حساس تر كنيم.
عموديزاده گفت: بايد با همفكري همه اعضا به يك رويكرد درست و مناسب در مبارزه با اعتياد برسيم.
در ادامه، دكتر جعفري رييس دانشگاه پيام نور استان ضمن ارائه گزارشي به اعضاي كميته در خصوص عملكرد اين دانشگاه در مبارزه با پديده شوم اعتياد تصريح كرد: دانشگاه پيام نور استان ۳۲ هزار دانشجو در ۸۵ رشته مختلف پذيرش كرده است كه با توجه به اين آمارها دانشگاه محل مناسبي براي تشكيل جلسات وكلاسهاي آموزشي مهارتهاي رفتاري محسوب مي شود.
وي هم چنين از كلاسهاي آموزشي پيشگيري از اعتياد ويژه رابطين حراست اين دانشگاه در سال جاري خبر داد و تاكيد كرد: اين كلاس ها همراه با بسته هاي فرهنگي براي دانشجويان جديد الورود ادامه پيدا مي كند.
حجت اله فراشي رييس دبير خانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان اظهار داشت: بايد در مبارزه با آسيبهاي اجتماعي بر اساس تحقيات و مطالعات اولويت بندي شده عمل كرد تا دستگاه ها بتوانند بر اساس اين تحقيقات، تصميمات درستي را اتخاذ كنند.
فراشي گفت: دستگاههاي عضو و مرتبط تنها به بودجه ستاد بسنده نكنند و براي مبارزه با اين پديده با توجه به حساسيت هاي خاص خود با اعتبارات فرهنگي سازمان خود در اين مبارزه گام هاي مصمم تري بردارند.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان لرستان۹۲/۹/۲۳