• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73441اخبار امروز : 10
5

ضرورت تولید دانش تخصصی به منظور مداخلات مؤثر در مبارزه اجتماعی با مواد مخدر

  • کد خبر : 44017
  • ۲۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۵

کارشناس پژوهش شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی در جلسه اتاق فکر گروه حقوق دانشکده علوم اداری و اقتصاد دانشگاه فردوسی مشهد بر ضرورت تولید دانش تخصصی به منظور بهبود سیاستگذاری و مداخلات مؤثر در مبارزه اجتماعی با مواد مخدر تاکید کرد. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر […]


کارشناس پژوهش شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی در جلسه اتاق فکر گروه حقوق دانشکده علوم اداری و اقتصاد دانشگاه فردوسی مشهد بر ضرورت تولید دانش تخصصی به منظور بهبود سیاستگذاری و مداخلات مؤثر در مبارزه اجتماعی با مواد مخدر تاکید کرد.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوي؛ اعظم نیک خواه کارشناس پژوهش در این جلسه گفت: مواد مخدر و روان‌گردان آسیب‌های زیادی را به جامعه تحمیل کرده و در چنین شرایطی تولید اطلاعات و دانش داخلی مورد نیاز می‌تواند نقشی اساسی در بهبود سیاستگذاری، برنامه ریزی و انجام مداخلات مؤثر در مبارزه اجتماعی با مواد مخدر ایفا كند.


وی افزود: در طی سال‌های گذشته، اسناد مهمی همچون  سیاست‌های کلی نظام و سند چشم‌انداز، سیاست‌های کلی مبارزه با مواد مخدر و سیاست‌های کلی برنامه‌های پنجم و ششم توسعه اقتصادی اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی تدوین شده‌اند که بر تقویت پژوهش در امر اعتیاد به عنوان مبنای سیاستگذاری تاکید داشته‌اند.


نیکخواه با اشاره به نقش ویژه دانشگاه فردوسی مشهد و مراكز تحقيقي و پژوهشي مرتبط با داشتن پشتوانه علمي و تخصصي افزود: انتظار می‌رود استادان و نخبگان دانشگاه فردوسی در خصوص توسعه مطالعات و پژوهش‌های بنیادی، کاربردی و توسعه‌ای در امر مبارزه با مواد مخدر و روان گردان و پیشگیری و درمان معتادان با تکیه بر دانش روز دنیا و استفاده از ظرفیت‌های علمی تخصصی ذیربط، همکاری بیشتری با این شورا داشته باشند.


وی با اشاره به وضعيت پژوهش اعتياد بیان داشت: شورای تحقیقات ستاد مبارزه با مواد مخدر پس از برگزاری چندین جلسه مشورتی و کارشناسی سند جامع تحقیقات مبارزه همه جانبه با مواد مخدر، روانگردان و پیش‌سازها را تدوین و بر آن اساس ۲۶۱ اولویت را به عنوان اولویت‌های جدید پژوهشی تصویب و ابلاغ کرده که این اولویت‌ها از سوی شورا به تمامی دانشگاه های استان ارسال شده است.


کارشناس پژوهش شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی گفت: در سال ۱۳۹۶ تعداد ۷ پایان نامه کارشناسی ارشد مرتبط با موضوعات مبارزه با مواد مخدر از سوی ستاد مورد حمایت مالی قرار گرفته است و دبیرخانه شورا با حمایت ستاد و دانشگاه‌ها و مراكز علمي  استان، خدمات پژوهشی را به عنوان یکی از برنامه‌های اصلی و اولویت‌دار توسعه کمی و کیفی خواهد بخشيد.


نیکخواه ابراز امیدواری کرد كه با حمایت و همکاری جامعه دانشگاهی در جهت توسعه تحقیقات با عنایت به حضور اساتید و دانشگاه‌های طراز اول کشور در استان خراسان رضوی شاهد احراز جایگاهی شایسته برای استان در حوزه تحقیقات اعتیاد و مواد مخدر باشیم.


منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوي۹۶٫۱۲٫۲۷

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=44017

برچسب ها