• امروز : سه شنبه - ۱۶ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 9 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Tuesday - 6 May - 2025
کل پست ها: 73589اخبار امروز : 13
4

وزیران کشور ایران و سنگاپور بر همکاری‌های مشترک در عرصه مبارزه با موادمخدر تاکید کردند

  • کد خبر : 43906
  • ۲۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۴

وزير كشور و دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر و وزیر کشور و کار سنگاپور بر همکاری‌های مشترک در عرصه مبارزه با موادمخدر تاکید کردند. به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ دكتر عبدالرضا رحماني‌فضلي با همتای سنگاپوری خود در حاشيه شصت و يكمين اجلاس مواد مخدر سازمان ملل متحد ، در وين […]

وزير كشور و دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر و وزیر کشور و کار سنگاپور بر همکاری‌های مشترک در عرصه مبارزه با موادمخدر تاکید کردند.


به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ دكتر عبدالرضا رحماني‌فضلي با همتای سنگاپوری خود در حاشيه شصت و يكمين اجلاس مواد مخدر سازمان ملل متحد ، در وين ديدار و گفتگو کرد.


وي در اين ديدار با بيان اينكه وضعیت هر کشور به لحاظ ترانزیت مواد مخدر و همچنین نحوه برخورد با قاچاقچیان مشابه است، گفت: گزارش تولید موادمخدر در افغانستان در سال‌جاری نگران‌کننده است و به رقم بی‌سابقه  9 هزار تن افزایش یافته است .


دبيركل ستاد بيان داشت: جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با ترانزیت مواد افیونی از منشا افغانستان، هزینه‌های هنگفتی را متحمل می‌شود.


رحماني‌فضلي گفت: حدود ۳۸۰۰ شهید و ۱۲ هزار جانباز برای مقابله با مساله جهانی مواد مخدر از دست داده‌ایم و براساس گزارش دفتر UNODC حدود ۳۰ درصد هروئین جهانی توسط دستگاه‌های مقابله‌ای جمهوري اسلامي ايران کشف مي‌شود.


وي بيان داشت: در سال ۲۰۱۷ حدود ۷۸۵ تن انواع مواد مخدر که ۲۴ تن آن هروئین بوده است توسط ایران کشف شده است.


وزير كشور گفت: در موضوع پیشگیری، درمان و صیانت از بهبود یافتگان تجارب بالایی داریم که دفتر UNODC ، ایران را الگوی موفق منطقه معرفی کرده است. ما مسئول خانواده‌های شهدا و جانبازان مواد مخدر هستیم و همچنین مسئول هستیم تا هزینه جنگ با مافیای بین المللی قاچاق مواد مخدر را کاهش دهیم.


رحماني‌فضلي تاكيد كرد: در این ارتباط، علاوه بر ضرورت ارتقای همکاری‌های اطلاعاتي – عملیاتی دو و چند جانبه، براساس اصل مسئولیت مشترک نیاز به مشارکت جامعه جهانی در تامین و نيز تجهیز دستگاه‌های مقابله‌ای به تجهیزات مدرن هستیم. از جمله؛ پیشنهاد می کنم یک نقشه راه برای همکاری‌ها داشته باشیم. برای این مهم، ما آماده هستیم پیش‌نویس یادداشت تفاهم همکاری تنظیم کنیم.


گفتني است، در اين ديدار طرفين بر ضرورت تعيين راهكارهاي مناسب به منظور انجام همكاري‌هاي مشترك دو كشور در عرصه‌هاي مختلف مبارزه با مواد و روانگردانها تاكيد کردند. همچنين مقرر شد تمهيدات لازم به منظور تنظيم و امضاي يادداشت تفاهم همكاري‌هاي دو كشور اتخاذ و از طريق مجاري ديپلماتيك مورد پيگيري قرار گيرد.


منبع: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۶٫۱۲٫۲۳

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=43906

برچسب ها