قائم مقام دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: توليد برنامه تخصصي همچون “نود” براي حوزه پيشگيري از اعتياد كاري فوقالعاده است كه ميتواند محتوايش از كميته فرهنگي و پيشگيري از اعتياد ستاد باشد.
به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ علي مويدي در شصت و چهارمين جلسه كميته فرهنگي و پيشگيري از اعتياد كه در ستاد برگزار شد، گفت: توليد برنامه تخصصي همچون “نود” براي حوزه پيشگيري از اعتياد كاري فوقالعاده است كه ميتواند محتوايش از اين كميته باشد و ستاد نيز هزينههاي مادي و معنوي آن را بر عهده خواهد گرفت.
وي با اشاره به راهاندازي خانههاي ورزش روستایی در استانهاي سراسر كشور گفت: اين اقدام كه در سالجاري با هدف توسعه ورزش بومی و محلی و كاهش آسيب در روستاها انجام شد، اقدام در خور تحسين در حوزه پيشگيري از اعتياد بود.
قائم مقام دبيركل ستاد با بيان اينكه يكي از مطالبات رياست جمهوري، ارتقای امید و نشاط عمومی با هدف کاهش آسیبهای اجتماعی است، ادامه داد: ما نيز معتقديم توجه به اين امر؛ موجب رفع گرفتاريهاي ناشي از اعتياد ميشود، لذا از همه دستگاههاي فرهنگي و پيشگيري كشور ميخواهيم در اجراي برنامههاي خود به آن توجه كنند.
مويدي بيان داشت: هر چه در حوزه پيشگيري از اعتياد و اين كميته سرمايهگذاري كنيم در حوزه صيانت كمتر هزينه پرداخت خواهيم كرد.
همچنين انوشيروان محسني بندپي رييس سازمان بهزيستي در اين كميته با اشاره به اهم فعاليتهاي فرهنگي و پيشگيري از اعتياد گفت: اجراي فعالیتهای پیشگیرانه در ۵۰۰ محله پرخطر در استانهاي سراسر كشور، تشكيل كانون همياران سلامت، توجه به نشاط اجتماعي، توليد درسنامههاي پيشگيري از اعتياد، آموزش مباحث پيشگيري از اعتياد به معلمان و والدين از جمله اين برنامهها است.
ماريت قازاريان رئیس گروه پیشگیری از اعتیاد بهزیستی کشور در اين كميته گفت: اجرای طرح مصونسازی کودکان زیر سن دبستان از گرایش به اعتیاد از سال ۸۶ آغاز شده و در حال حاضر یک هزار و ۶۰۰ مهدکودک در سطح کشور از طرح مصونسازی کودکان زیردبستان از گرایش به اعتیاد بهرهمند هستند.
وی افزود: مهمترین اولویتی که در حال حاضر برای ما از اهمیت ویژهای برخوردار است کاهش آسیبهای اجتماعی به ویژه معضل اعتیاد است که در این زمینه نباید از هیچ تلاشی دریغ شود، بلکه نیاز است با ارائه راهکارهای اساسی و لازم به پیشگیری و مقابله با اعتیاد به طور ویژه پرداخته شود.
رئیس گروه پیشگیری از اعتیاد بهزیستی کشور بيان داشت: اجرای این طرح با هدف پیشگیری از اعتیاد در همان سنین ابتدایی در دستور کار قرار داده شده است، چرا که زمان شکلگیری شخصیت یک فرد از همان سنین ابتدایی است که این موضوع باید مورد توجه واقع شود تا بتوانیم به تمامی اهداف خود در این زمینه دست یابیم.
قازاریان گفت: آگاهسازی مربیان و اولیا نیز از دیگر برنامههایی است که با هدف تربیت صحیح دانشآموزان و کودکان در دستور کار قرار داده شده که به طور حتم اجرای این برنامهها خروجیهای موفقی به دنبال خواهد داشت و میتواند ما را در رسیدن به اهداف مورد نظر رهنمون شود که به همین دلیل در راستای تحقق این اهداف همکاری و مشارکت مسئولان مربوطه امری لازم و ضروری است.
گفتني است در اين جلسه نمايندگاني از دستگاههاي عضو كميته فرهنگي و پيشگيري از اعتياد حضور داشتند و به بيان نظرات خود پرداختند.
منبع: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۶٫۱۲٫۲۲