• امروز : دوشنبه - ۲۲ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 15 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Monday - 12 May - 2025
کل پست ها: 73634اخبار امروز : 10
12

غفلت از آسیب‌های اجتماعی ضربات‌ جبران‌ناپذیری به جامعه وارد می‌کند

  • کد خبر : 43843
  • ۲۰ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۹:۱۸

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي گفت: پرداختن به آسیب‌های اجتماعی، علل بروز و راهکارهای پیشگیری از آن در کشورمان از مباحث بسیار مهم و اساسی است و غفلت از آن ممکن است ضربات جدی و غیر قابل جبران ناپذیری بر پیکره و بنیان جامعه اسلامی وارد نماید. به گزارش روابط […]


دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي گفت: پرداختن به آسیب‌های اجتماعی، علل بروز و راهکارهای پیشگیری از آن در کشورمان از مباحث بسیار مهم و اساسی است و غفلت از آن ممکن است ضربات جدی و غیر قابل جبران ناپذیری بر پیکره و بنیان جامعه اسلامی وارد نماید.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي؛ محمدعلي نصرتي در جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر شهرستان ملكان با اشاره به مشکلات جوامع بشری که با معضل اعتیاد روبرو هستند، به اهداف سودجویان در استفاده ابزاری از مواد مخدر براي تخریب هویت جوامع پرداخت و در ادامه افزود:‌  متاسفانه به علت همجواری ایران با این کانون‌های کشت و همچنین ترانزیت مواد مخدر، كشور ما بيشتر در معرض تهديد و آسيب‌هاي اجتماعي است و در راه مبارزه با آن بیش از ۴۰۰۰ تن از جوانان کشورمان به شهادت رسیده‌اند.


وي با اشاره به آمار میزان شیوع اعتیاد درکشور و استان، مواد مخدر سنتی و صنعتی گفت:‌ متاسفانه اين مواد به شیوه‌ها و اشکال مختلف توزیع می‌شوند و  آگاهی‌دهی و پیشگیری و مبارزه با عوامل توزیع از مهمترین اولویت‌های نظام است.


وي افزود: استان آذربايجان شرقي بعنوان استان عاري از معتادین متجاهر در سطح كشور نامگذاري شده و به لحاظ آماری امسال این استان در رده ۲۸ کشوری و جزو استانهاي پاك  قرار گرفته است.


دبير شورا، نقش علما و روحانیون و همچنین مادحین اهل بیت عصمت و طهارت (ع) را در جلوگیری از هنجارشکنی آحاد  جامعه بسیار مهم و تقویت این قشر از مردم را امری معنوی و ضروری دانست .


نصرتي؛ هماهنگی بیشتر تشکل‌های اجتماعی مانند تشکل‌های دانش‌آموزی، دانشجویی، کارگری، نخبگان، روحانیون و ورزشکاران با شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان را ضروري دانست و  تاكيد كرد: بايد از این فرصت جهت توانمندسازی نوجوانان و جوانان در برابر آسیب‌های اجتماعی به ویژه اعتیاد استفاده شود.


وی در خصوص برنامه‌هاي پيشگيرانه در سطح استان تصریح کرد: با توجه به اینکه پیشگیری از ابتلا به مواد مخدر به صرفه‌تر از درمان آن است؛ بروزرسانی آموزش‌ها و روش‌های پیشگیری، ضروری دانست و گفت: براي انتخاب و به كارگيري مناسب استراتژي‌ها، دانستن نيازها و مشكلات و پتانسيل‌ها و توانائي‌هاي اجتماعي ضروري بوده و اجراي هر برنامه‌ي پيشگيري به شناخت دقيق منطقه،‌ موقعيت‌ها و محل‌هاي مصرف ، بررسي كامل وضعيت بهداشتي و روان‌شناختي، شناخت شايع‌ترين نوع مادة مصرف و گروه سني افراد در معرض خطر، باورهاي نادرست وعوامل مخاطره آميز، امكانات و منابع موجود، بستگي دارد و بايد براساس آن مدل فعاليت‌هاي پيشگيري را مهندسی و طراحي كرد.


نصرتی ضمن تشکر از فرماندار و اعضاي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر شهرستان ملکان اظهار داشت: شهرستان ملكان یکی از شهرستان‌های فعال استان بويژه در بحث برگزاری همایش‌ها و کارگاه‌ها بوده و در زمینه پیشگیری اولیه از اعتیاد گام‌های خوبی برداشته است.


منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي۹۶٫۱۲٫۲۰

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=43843

برچسب ها