ريیس دبیرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوي، اعتياد را نخستين نگراني خانوادههاي مشهدي عنوان كرد.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی ماشااله صادقی در هفدهمين جلسه کميسيون فرهنگي و اجتماعي شوراي اسلامي شهر مشهد از وجود ۱۵۰ نقطه آلوده به مواد مخدر در مشهد خبر داد و گفت: ۱۸۵هزار معتاد در سطح استان وجود دارد که ۸۵ درصد آنها در مشهد هستند.
وي همچنين از افزايش اعتياد در ميان بانوان خبر داد و گفت: در سال گذشته از هر ۱۰۰ معتاد، فقط ۳ نفر زن بودند که هماکنون اين ميزان به ۹ نفر در هر صد نفر در مشهد رسيده است.
رييس دبيرخانه شورا در ادامه، مهمترين دليل بروز اين عامل را توزيع و استفاده مواد مخدر شيشه در آرايشگاهها و باشگاههاي ورزشي غير مجاز دانست و با اشاره به فعاليت غير مجاز برخي مراکز ترک اعتياد گفت: در سال گذشته از ۴۲۰ مرکز ترک اعتياد ۴۰۰ مرکز غير مجاز تعطيل شدهاند.
صادقي همچنين تعداد مراکز مجاز ترک اعتياد در مشهد را ۵۶۰ مرکز ذكر كرد و گفت: وظيفه اصلي شوراي هماهنگي و مبارزه با مواد مخدر درمان و پيشگيري است و برهمين اساس تاکنون مراکز ترک اعتياد متعددي از سوي دبيرخانه اين شورا در سطح شهر براي رفع اين معضلات احداث شده و بعد از تهران بزرگترين مرکز نگهداري و ترک معتادان در کشور را داريم.
وي از همکاري شهرداري مشهد در زمينه تامين اعتبارات و فرهنگ سازي براي مقابله با اعتياد و کاهش آسيبهاي ناشي از آن تقدير و اظهار کرد: از ۳ هزار و ۳۰۰ معتاد نگهداري شده در مراکز مورد تاييد، ۲ هزار و ۵۰۰ نفر با بودجه شهرداري و بقيه از محل بودجه ستاد مبارزه با مواد مخدر استان درمان شده و به آغوش خانواده بازگشتهاند.
صادقي همچنين اجراي طرح «محله ما محله زندگي» را نيز يکي از اقدامات مثبت شهرداري در راستاي شناسايي و پیشگیری از اعتیاد و آسيب هاي اجتماعي دانست.
منبع خبر: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی۹۲/۹/۲۳