• امروز : یکشنبه - ۸ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 4 - محرم - 1447
  • برابر با : Sunday - 29 June - 2025
کل پست ها: 73970اخبار امروز : 14
3

پیشگیری رکن اصلی مبارزه با اعتیاد/ وجود ۷۳۰ نوع ماده مخدر صنعتی در دنیا

  • کد خبر : 43771
  • ۱۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۸

سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر با تأکید بر اینکه پیشگیری رکن اصلی مبارزه با مواد مخدر است اعلام کرد: پیشگیری امری مردمی است نه دولتی لذا همه افراد باید اطراف خود را رصد و در زمینه پیشگیری گام بردارند. به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری فارس، پرویز افشار معاون و سخنگوی ستاد مبارزه با […]

سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر با تأکید بر اینکه پیشگیری رکن اصلی مبارزه با مواد مخدر است اعلام کرد: پیشگیری امری مردمی است نه دولتی لذا همه افراد باید اطراف خود را رصد و در زمینه پیشگیری گام بردارند.


به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری فارس، پرویز افشار معاون و سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: طبق نظر مقام معظم رهبری در آخرین جلسه بررسی آسیب‌های اجتماعی مبنی بر اینکه حتی اگر ۵۰ درصد از اعتبارات کشور در امر آسیب‌های اجتماعی به پیشگیری اختصاص یابد باز هم کم است‌،گفت: بعد از فرمایشات ایشان اولویت اول ستاد مبارزه با مواد مخدر بر همین اساس اختصاص یافته است.

وی افزود: در جلسه‌ای با ۱۱۰ سمن برتر کشور برگزار شد وزیر کشور اعلام کرد که بهترین راه مبارزه با اعتیاد آن است که کسی معتاد نشود لذا تفسیر این موضوع این است که باید همه تمرکز خود را بر امر پیشگیری بگذاریم ضمن اینکه این پیشگیری امری مردمی است نه دولتی.

سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر تصریح کرد: همه افراد در جامعه باید دور تا دور و اطراف خود را رصد کرده و گام‌های مؤثری را در امر پیشگیری بردارند.

وی با بیان اینکه سند جامع پیشگیری در ستاد مبارزه با مواد مخدر تدوین شده است، اظهار داشت: ۵ فضای محیط، محله، خانواده، دانشگاه، کار و مجازی ۵ فضایی است که در ستاد مبارزه با مواد مخدر در امر پیشگیری تمرکز کرده‌ایم و می‌کوشیم در این محیط‌ها برای کاهش آسیب‌های اجتماعی مداخله کنیم.

افشار تصریح کرد: پیشگیری رکن اصلی مبارزه با مواد مخدر است.

معاون کاهش عرضه و تقاضای ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: در محیط خانواده و محله سازمان بهزیستی مداخله کرده و در محیط مدرسه و دانش‌آموزان با اجرای طرح توانمندسازی و مداخله زودرس ورود کرده، در محیط خانواده با اجرای طرح تکریم خانواده و والدین و آموزش‌های لازم اقدام کرده در محیط دانشگاه با تأسیس کانون همیاران سلامت دانشجویی اقدامات خود را پیگیری می‌کنند.

وی با بیان اینکه بیشترین مواد مخدر مصرف‌شده در کشور تریاک و مشتقات آن است، افزود: باید دانست که مواد مخدر جدید و صنعتی با نام اختصاری NPS که مواد محرکه جدید هستند دارای تخریب روانی  و ذهنی بسیار بالایی است و چون تعداد آن زیاد است قابلیت رصد و شناسایی آن بسیار سخت است.

افشار در پایان گفت: بیش از ۷۳۰ نوع مواد مخدر NPSدر دنیا وجود دارد که معضلی جهانی است.


منبع: فارس ۹۶٫۱۲٫۱۹

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=43771

برچسب ها