استاندار مازندران گفت: آسيب پذيري سرمايه اجتماعي موجب خسران است لذا بايد در جهت مصونسازي، ايمن سازي و توانمند سازي جامعه اهتمام ويژه صورت گيرد.
به گزارش روابط عمومي شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، محمد اسلامي در جلسه كارگروه ساماندهي و مديريت آسيب هاي اجتماعي استان، سرمايه اجتماعي را مهم ترين سرمايه توصيف كرد و خاطر نشان ساخت: آسيبپذيري اين سرمايه موجب خسران است و بايد در جهت مصون سازي، ايمن سازي و توانمند سازي جامعه اهتمام ويژه صورت گيرد.
رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با اشاره به اين كه رييس جمهور، سال ۹۷ را سال نشاط اجتماعي قرار داد، گفت: در سال ۹۷ بايد روند دغدغه ها، كاهش يابد و اميد و اميدافزايي در جامعه رو به افزايش باشد.
مقام عالي دولت در مازندران تاكيد كرد: بايد در جهت افزايش نشاط اجتماعي با اجراي درست و بهنگام برنامهها اقدام نمود.
اسلامي با اشاره به هجمههاي سنگين فرهنگي دشمنان تاكيد كرد: بخشهاي فرهنگي و آموزشي بايد پررنگتر و قويتر در مقابله با آسيبهاي اجتماعي پاي كار بيايند.
وي با تاكيد بر اينكه بايد سال ۹۷ را با برنامه دقيق و جامع مبارزه با آسيبهاي اجتماعي آغاز كنيم، تصريح كرد: وضعيت اعتياد را بايد پايش كنيم، راههاي نفوذ را ببنديم و هزينه فعاليت افراد در اين حوزه را بالا ببريم.
استاندار بر تدوين برنامه جامع مبارزه با آسيبهاي اجتماعي سال ۹۷ با مشاركت خيرين، ريش سپيدان و معتمدين محلات نيروي بسيج و مردم تاكيد كرد و خاطر نشان ساخت: بايد در راستاي ايمنسازي و توانمندسازي جامعه با بهرهگيري از ظرفيت روحانيون، مبلغان و نهادهاي مذهبي تلاش كرد.
نماينده عالي دولت در استان با اشاره به ضرورت انجام كارهاي فرهنگي و اثربخش در حوزه آسيبهاي اجتماعي بر بارگذاري فضاي مجازي و استفاده از اين ظرفيت موثر تاكيد كرد.
استاندار كاهش نرخ زاد و ولد را يك چالش مهم برشمرد و اظهار داشت: بايد با اقدامات لازم، تهديد نسل را كنترل كنيم.
استاندار مازندران در بخش ديگري از سخنان خود راه اندازي و گسترش اورژانس اجتماعي براي مراجعه افراد پيش از اقدام به ازدواج، ايجاد ظرفيتي كه روي موضوع آشتي زوج ها كار كند و ارايه مشاوره هاي پيش از ازدواج به عنوان سه اقدام لازم در راستاي پايداري زندگي ياد كرد و گفت: از مساجد بايد به عنوان كانوني براي حل و فصل اختلافات زناشويي، ارايه راه حل و حل و فصل مشكلات زوجين بهره گيري شود.
وي پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي را اولويت اقدام در اين حوزه برشمرد و افزود: در حوزه آسيب هاي اجتماعي بايد كار واقعي و موثر انجام داد و خيلي به آمارهاي صرف اكتفا نكرد.
در آغاز اين جلسه احمد حسين زادگان، سرپرست معاونت سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري به ارايه گزارشي از اقدامات و برنامه هاي آتي كارگروه ساماندهي و مديريت آسيب هاي اجتماعي استان پرداخت.
منبع: روابط عمومي شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران ۹۶٫۱۲٫۱۵