دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران گفت: باید جامعه را مسبت به موضوع اعتیاد حساس کنیم تا با کاهش تقاضای مواد مخدر عرضه و فروش آن در جامعه هم کاهش یابد.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران؛ علیاصغر میرزایی در جلسه شورای هماهنگی این شهرستان بابل اظهار کرد: اعتیاد علت است نه معلول و زمینهساز آسیبهای اجتماعی در جامعه است.
وی افزود: طبق آمارهای موجود آسیب های اجتماعی حوزه طلاق، حدود ۵۳درصد از طلاقها ناشی از اعتیاد و ۵۰ درصد از سرقتهای جامعه هم ریشه در اعتیاد دارد زیرا برای یک فرد معتاد سرقت سهل وصول ترین روش برای تامین نیازهای مالی اوست.
میرزایی با ابراز اینکه مبارزه و مقابله با اسیب های اجتماعی کار یک دستگاه خاص و یا اداره خاص نیست، افزود: این امر نیازمند هماهنگی بین بخشی ارگانهای متعدد است که باید به صورت جدی به این حوزه ورود پیدا کنند.
وي در ادامه با تاکید بر اینکه در بحث اعتیاد مسایل فرهنگی- پیشگیری و درمان و حتی پس از درمان نگاه حمایتی به این معتادین و خانواده های آنان باید وجود داشته باشد، افزود: در طی این سالها اقدامات خوبی در حوزه فرهنگی، پیشگیری و درمامن صورت گرفته و میطلبد ضمن تداوم این اقدامات نگاه حمایتی نیز با هماهنگی بین بخشی به صورت جدی دنبال شود.
دبير شورا تصریح کرد: معتقدم اولین گام برا مقابله و مبارزه با مواد مخدر مقابله و مبارزه با عرضه و تقاضا است و موضوع مهم تری که باید توجه کنیم موضوع پیشگیری و آموزش های مورد نظر است که باید دستگاه های متولی حوزه آموزش دقت لازم را در این زمینه داشته باشند.
میرزایی، برگزاری جلسات شورا در شهرستان ها را زمانی مفید خواند که فهم مشترکی برای همه اعضای شرکت کننده در این جلسات وجود داشته باشند .
وی اضافه کرد: شهرداریها، آموزش و پرورش و دیگر اعضای این شورا در شهرستانها که در قالب دستگاههای فرهنگی و اجتماعی حضور دارند باید نسبت به این موضوع به فهم مشترکی برسند و راحت از این موضوع عبور نکنند.
میرزایی، گفت که در بحث اشتغال معتادان بهبود یافته هنوز در جامعه پذیرش این افراد سخت است و به علت عدم پذیرش آنان، به دلیل سرخوردگی احتمال مجدد بازگشت آنان به مواد وجود دارد که باید یک رویکرد اجتماعی به موضوع مواد مخدر در جامعه ایجاد شود .
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با اشاره به افزایش میزان کشفیات و دستگیریهای در سال جاری، تاکید کرد: باید سطح تقاضای مواد مخدر را در جامعه کاهش دهیم تا عرضه و فروش مواد هم کاهش پیدا کند.
وی در بخش دیگری توسعه فضاهای مجازی و آسیب هایی ناشی از این فضاها را مورد اشاره قرار داد و گفت: باید آموزش های مباحث فضای مجازی بروز رسانی شود و آسیب های اجتماعی هر منطقه شناسایی و نسخه های لازم برای هر منطقه تهیه و ارائه شود.
فرماندار ویژه بابل و رییس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان نیز در پایان گفت: در شهرستان بابل ۵ کمیته فعال حوزه مواد مخدر داریم، ضمن اینکه از بین 9 کمپ فعال یک کمپ ویژه بانوان است.
ولیزاده، در ادامه میزان کشفیات مواد مخدر شهرستان را در سال جاری ۴۴۰کیلوگرم و شمار معتادین را زیر دو هزار نفر عنوان و از تلاش همه دستگاه های انتظامی ، قضایی، سپاه، شورای هماهنگی و … که در راستای کاهش جرائم حوزه مواد قدم های خوبی در سالجاری برداشتند، تشکر و قدردانی کرد.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران۹۶٫۱۲٫۱۵