جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان بجنورد به ریاست مشاور استاندار و فرماندار شهرستان بجنورد درمحل دفتر فرماندار برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان شمالي؛ محمود ثمينى فرماندار شهرستان بجنورد در اين جلسه گفت: همه بايد تلاش کنیم تا در مقوله پیشگیری برنامه ریزی کنیم چرا که پیشگیری بهتر از درمان و هزينههایش نیز کمتر است.
مشاور استاندار افزود: در زمينه پیشگیری باید درست برنامه ریزی کنیم، درست اجرا کنیم و درست ارزیابی کنیم تا نقاط قوت و ضعف برنامه شناسایی شود.
ثميني افزود: باید از همه ظرفیت های دستگاه های فرهنگی و صدا وسیما و از توان اجرایی سازمان های مردم نهاد دربخش فرهنگ سازی وپیشگیری و هم دربخش درمان استفاده کنیم.
وي گفت: استکبار جهانی به کمک دست نشاندههای داخل کشور که همان قاچاقچیان هستند با آلوده کردن جوانان به این افیون خانمانسوز شجاعت و غيرت آنها را هدفگذاری کردهاند، جوانانی که در زمان انقلاب و دفاع مقدس و دفاع از حريم ائمه اطهار (ع) با ایمان و اقتدار جنگيدند.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان شمالي۹۶٫۱۲٫۰۷