دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران گفت: تحقق سند چشم انداز برنامه ششم توسعه حوزه مواد مخدر و کاهش ۲۵درصدی اعتیاد، بدون مشارکت مردم و خانواده ها امکان پذیر نیست.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران؛ علیاصغر میرزایی در گفتگویی با اشاره به اهمیت برنامههای آموزشی حوزه فرهنگی و پیشگیری این شورا گفت که دولت تدبير و اميد ۷۶۷ ميليون تومان به امر پيشگيري از اعتياد، افزايش تابآوري و حق بيمه افراد كارآفرين استان در سال جاري اختصاص داده است.
وی افزود: اجتماعي کردن مبارزه با مواد مخدر با محوريت برنامه ها و اقدامات فرهنگی و پيشگيري اثرگذاری بیشتری خواهد داشت.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران، با اشاره به هدفگذاری سیاست های کلان برنامه ششم توسعه و کاهش ۲۵ درصد کاهش اعتیاد به مواد مخدر در کشور، گفت که تحقق این چشم انداز نیازمند زیرساخت های علمی و فنی است.
میرزایی، ادامه داد: سازمان های مردم به عنوان بزرگترین ظرفیت های مردمی با کارکردهای اجتماعی که دارند، می تواند ضمن آگاهی بخشی جامعه درباره مضرات و اسیب های اجتماعی بلای خانمانسوز سوء مصرف مواد، زمینه کاهش عرضه و تقاضا و مبارزه با مواد مخدر را فراهم کند.
وی با بیان اینکه کاهش اعتیاد و تحقق سند چشم انداز برنامه ششم توسعه این حوزه، بدون همراهی و مشارکت مردم و خانواده ها امکان پذیر نیست، افزود: برای دستیابی به برنامه ها و اهداف، سازمان های مردم نهاد حوزه اعتیاد افزایش یافت و کارگاه های توانمند سازی سمن ها نیز، برگزار شد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران، از افزایش صدور مجوز راه اندازی و تاسیس سازمان های مردم نهاد در استان خبر داد و گفت: رویکرد دولت تدبیر وامید بربکارگیری از ظرفیت سمن ها در کاهش آسیب های اجتماعی است از این رو با تداوم این رویکرد صدور پروانه تاسیس و فعالیت سازمان های مردم نهاد از دولت یازدهم و این دوره در حال گسترش است.
میرزایی، شمار سازمان های مردم نهاد فعال استان را بیش از ۵۰۰سمن عنوان کرد و گفت: از آنجایی که پیشگیری محور اصلی اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر است لذا می طلبد سمن های حوزه اعتیاد با برگزاری برنامه های متنوع آموزشی آگاهی بخشی جامعه را افزایش و زمینه پیشگیری از اعتیاد و آسیب های ناشی از آن را فراهم کنند.
وی در ادامه گفت که کمیته فرهنگی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران نیز، فعالیت مناسبی در پیشگیری و فرهنگی دارد، ضمن اینکه افزون بر۱۹ دستگاه از اعتبارات فرهنگی این شورا بهرهمند هستند و برخی هم دستورالعملی مبنی بر این دارند که باید از اعتبارات فرهنگی در حوزه مبارزه با موادمخدر استفاده کنند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران، بار دیگر با تاکید بر اهمیت و نقش اقدامات فرهنگی و پیشگیری در تحقق اهداف برنامه ۵ ساله ششم توسعه وکاهش ۲۵درصدی اعتیاد، گفت که این شورا در استان با استفاده از ظرفیت های کمیته های پنجگانه؛ مقابله و عرضه، توسعه مشارکت های مردمی، درمان، فرهنگی و اجتماعی و قضایی و انتظامی می کوشد تا ضمن دستیابی به چشم انداز سند، با همکاری مردم و خانواده ها وسایر دستگاه های متولی ، زمینه کاهش و ریشه کنی افیون خانمانسوز اعتیاد را فراهم کند.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران۹۶٫۱۲٫۰۶