• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73441اخبار امروز : 10
10

نقش مهم ائمه جمعه در پیشگیری از اعتیاد

  • کد خبر : 43410
  • ۰۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۴

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي در چهارمین نشست تخصصی علمای شیعه و اهل سنت خراسان رضوی با موضوع آسیب‌های اجتماعی و اعتیاد و نقش علمای اسلامی در مقابله با آن بر نقش مهم ائمه جمعه در پیشگیری از اعتیاد تاكيد كرد. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر […]

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي در چهارمین نشست تخصصی علمای شیعه و اهل سنت خراسان رضوی با موضوع آسیب‌های اجتماعی و اعتیاد و نقش علمای اسلامی در مقابله با آن بر نقش مهم ائمه جمعه در پیشگیری از اعتیاد تاكيد كرد.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي، ابراهيم قربان‌زاده در این نشست اظهار داشت: يكي از جدي‌ترين موضوعات و معضلات جامعه نوين، بحث اعتياد و مصرف مواد مخدر است و فقه پويا حكم مي‌كند كه در خصوص معضل بروز و شيوع مصرف مواد مخدر در جامعه معاصر كه از بيماري اخلاقي اجتماعي اعتياد رنج مي‌برد، احكام الهي را جستجو كند.


وي با اشاره به اولويت مبارزه با مواد مخدر و اعتياد در حوزه آسيب‌هاي اجتماعي اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب (مدظله العالي) در طبقه‌بندي آسيب‌هاي اجتماعي، اعتياد را اولويت نخست مقابله با آسيب‌هاي اجتماعي اعلام نمودند.


دبير شورا افزود: با توجه به سياست‌هاي كلان كشور در امر مبارزه با مواد مخدر در تمامي سطوح مقابله، پيشگيري، درمان و كاهش آسيب‌هاي اعتياد بايستي نگاه متوازن انجام پذيرد تا شرايط مطلوب براي سالم‌سازي جامعه با عزم جدي و همت همگاني و همكاري دستگاه‌هاي ‏ذي‌ربط صورت گيرد.


دبير شورا با اشاره به جایگاه باورهای دینی در پیشگیری از اعتیاد گفت: اعتقادات مذهبی، مانند فعالیت‌های پیشگیرانه‌ای است که برای تحریم شروع مصرف مواد مخدر به کار گرفته می‌شود و می‌تواند در برگیرنده آموزش مستقیم مردم درباره منع مصرف مواد و همچنین هدفمند کردن زندگی باشد، همچنین اعتقادات مذهبی برای جلوگیری از اعتیاد جنبه مداخله‌گرایانه دارد .


وي تصریح کرد: پایبند بودن به ارزش‌های زندگی و نقش سلامت معنوی در حل معضلات اجتماعی و فردی، به نحوی چشمگیر و قابل ملاحظه است، در حقیقت افرادی که پایبند مذهب و اعتقادات هستند کمتر به معضلات اجتماعی چون اعتیاد روی می‌آورند.


قربان‌زاده افزود: تولید بیش از ۹ هزار تن مواد مخدر در افغانستان خطر جدی را متوجه استان كرده است و براي مقابله با آسيب‌ اعتياد بايد همزمان به مباحث فرهنگي و پيشگيري، مقابله با عرضه و درمان و كاهش آسيب در جامعه توجه جدي شود .


وی خاطرنشان کرد: نقش امامان جمعه و علمای اهل تشیع و تسنن در زمینه پیشگیری از اعتیاد بسیار خطیر است و انتظار می‌رود در خطبه نماز جمعه و در مساجد و منابر نسبت به این موضوع توجه ویژه‌ای صورت پذیرد.


گفتنی است؛ چهارمین نشست تخصصی علمای شیعه و اهل سنت خراسان رضوی با موضوع آسیب‌های اجتماعی و اعتیاد و نقش علمای اسلامی در مقابله با آن با حضور ۸۴ نفر از چهره‌های تقریبی این استان به مدت دو روز در مشهد برگزار شد.


منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي۹۶٫۱۲٫۰۲

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=43410

برچسب ها