• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73441اخبار امروز : 10
5

لزوم توجه جدی به برنامه‌های پیشگیری از اعتیاد در محیط های دانشگاهی

  • کد خبر : 43407
  • ۰۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۶

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي در اختتامیه کارگاه های آموزشی پیشگیری از اعتیاد کانون‌های همیاران سلامت روان دانشگاه‌های منطقه ۹ کشور بر لزوم توجه جدی‌تر برنامه‌های پیشگیری از اعتیاد در محیط‌های دانشگاهی تاكيد كرد. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي، ابراهيم قربان‌زاده اظهار داشت: مصرف […]


دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي در اختتامیه کارگاه های آموزشی پیشگیری از اعتیاد کانون‌های همیاران سلامت روان دانشگاه‌های منطقه ۹ کشور بر لزوم توجه جدی‌تر برنامه‌های پیشگیری از اعتیاد در محیط‌های دانشگاهی تاكيد كرد.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي، ابراهيم قربان‌زاده اظهار داشت: مصرف مواد و اعتیاد از موضوعات مورد چالش کشور در طول سالیانی متمادي بوده است و در سال‌های اخیر، ماهیت آن و همچنین روش‌های کنترل آن تغییراتی اساسی یافته و الگوهای جدیدی از مصرف مواد پیدا شده است که عوارض متعدد بهداشتی، روانشناختی، اجتماعی و سیاسی آن، سلامت جامعه را از جهات گوناگون به خطر انداخته است.


وي با اشاره به اولويت مبارزه با مواد مخدر و اعتياد در حوزه آسيب‌هاي اجتماعي اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب (مدظله العالي) در طبقه‌بندي آسيب‌هاي اجتماعي، اعتياد را اولويت نخست مقابله با آسيب‌هاي اجتماعي اعلام نمودند.


دبير شورا افزود: با توجه به سياست هاي كلان كشور در امر مبارزه با مواد مخدر، در تمامي سطوح مقابله، پيشگيري، درمان و كاهش آسيب ‌هاي اعتياد بايستي نگاه متوازن انجام پذيرد تا شرايط مطلوب براي سالم سازي جامعه با عزم جدي و همت همگاني و همكاري دستگاه هاي ‏ذيربط صورت گيرد.


قربان‌زاده با  اشاره به ابلاغ سیاست هاي كلي مبارزه با مواد مخدردر سال ۱۳۸۵ از سوي مقام معظم رهبری بیان داشت: بند دهم این سیاست‌ها درخصوص توسعه مطالعات و پژوهش‌های بنیادی، کاربردی و توسعه ای در امر مبارزه با مواد مخدر و روان گردان و پیشگیری و درمان معتادان با تکیه بر دانش روز دنیا و استفاده از ظرفیت های علمی تخصصی ذیربط تاکید دارد که در این خصوص از سوی دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر از طرح های پژوهشی و پایان نامه های مرتبط با مواد مخدر و روانگردان ها در مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری حمایت می شود.


گفتنی است؛ کارگاه های آموزشی پیشگیری از اعتیاد کانون های همیاران سلامت روان دانشگاه های منطقه ۹ کشور بر اساس تفاهم نامه ستاد مبارزه با مواد مخدر با وزارت علوم به مدت ۲ روز در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار و دانشجویان شرکت کننده از مباحث آموزشی کارگاه ها و نمایشگاه جنبی آن استقبال فراوانی كردند.


منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي۹۶٫۱۲٫۰۲

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=43407

برچسب ها