• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73431اخبار امروز : 0
6

شش دهم درصد از جامعه ۲۶ میلیونی زنان ۱۵ تا ۶۴ سال کشور معتاد هستند

  • کد خبر : 43389
  • ۰۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۴

  مدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: شش دهم درصد از جمعیت ۲۶ میلیونی زنان ۱۵ تا ۶۴ سال کشور که تعداد آن‌ها ۱۵۶ هزار نفر است، مصرف کننده مواد مخدر هستند. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان؛ حمید صرامی در حاشيه همایش راهکارهای […]

 

مدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: شش دهم درصد از جمعیت ۲۶ میلیونی زنان ۱۵ تا ۶۴ سال کشور که تعداد آن‌ها ۱۵۶ هزار نفر است، مصرف کننده مواد مخدر هستند.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان؛ حمید صرامی در حاشيه همایش راهکارهای علمی و فرهنگی پیشگیری از اعتیاد كه در محل سالن اجتماعات شهید آوینی دانشگاه آزاد اسلامی شهرضا برگزار شد؛ در جمع خبرنگاران اظهار داشت: طبق سیاست‌گذاری انجام شده از سوی رهبر معظم انقلاب (مدظله‌العالي) اعتیاد به عنوان اولویت نخست دستگاه‌های اجرایی در مبارزه با آسيب‌هاي اجتماعي معرفی شده است.


وی با بیان اینکه اعتبارات دولتی برای پیشگیری اولیه در حوزه اعتیاد ۲۰ میلیارد تومان است، تصریح کرد: در کنار این مبلغ، هر یک از دستگاه‌های اجرایی در حوزه مبارزه با مواد مخدر نیز، اعتباراتی در اختیار دارند که این ستاد نظارتی بر آن‌ها ندارد.


صرامي گفت: میانگین سنی اعتیاد در کشور ۲۴ سال است، اما این رقم در بعضی استان‌ها همانند سیستان و بلوچستان ۱۹ سال است، در حالی که سن آغاز مصرف مواد مخدر در کشور ۱۵ سال است.


وی ادامه داد: شش دهم درصد از جمعیت ۲۶ میلیونی زنان ۱۵ تا ۶۴ سال کشور که تعداد آن‌ها ۱۵۶ هزار نفر است، مصرف کننده مواد مخدر هستند.


صرامی با بیان اینکه نرخ شیوع اعتیاد در نوجوانان ۲.۱ درصد است، گفت: این نرخ در محیط‌های صنعتی ۲۲.۳ درصد و در میان دانشجویان پنج درصد است.


وی اظهار کرد: نرخ شیوع اعتیاد در جمعیت ۱۵ تا ۶۴ سال استان اصفهان، ۲.۴۲ درصد است که کمتر از میانگین کشوری است.


صرامی با بیان اینکه باید برنامه‌ریزی جامعی برای غنی سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان و دانشجویان انجام شود، گفت: هراندازه به ورزش و هنر بیشتر بها دهیم، زمینه نشاط کاذب در جامعه کاهش پیدا می‌کند.


مدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: در جهان سالانه ۲۰ دلار برای پیشگیری یک نفر از اعتیاد هزینه می‌شود، در حالی که این میزان در کشور ما کمتر از یک دلار است، بنابراین باید اعتبارات ریالی در این بخش افزایش یابد.


وی با تأکید بر ضرورت توانمندسازی دانشجویان، دانش‌آموزان، خانواده‌ها و کارکنان دولت برای مقابله با اعتیاد، اظهار کرد: از ابتدای سال ۱۳۹۶ تاکنون دو هزار و ۳۸۰ نفر از مریبان آموزش و پرورش در ۳۱ استان کشور، آموزش دیده‌اند.


صرامی اظهار داشت: افرادی که درآمد و شغل مناسب نداشته باشند، ممکن است در فرآیندی که ناشی از ایجاد اختلاف طبقاتی در جامعه باشد، گرایش بیشتری به مصرف مواد مخدر داشته باشند، بنابراین ضرورت دارد که خرده نظام‌های اقتصادی در این زمینه بیشتر فعال شوند.


وی با بیان اینکه سینمای اعتیاد باید در کشور فعال شود، تصریح کرد: نمایش فیلم‌ها، تصاویر و پخش اخبار مربوط به مواد مخدر و اعتیاد، نقش بسیار مهمی در پیشگیری از گرایش به این مواد دارد.


مديركل دفتر تحقيقات و آموزش ستاد تصریح کرد: در کشور ۵۱ دستگاه فرهنگی وجود دارد که بعضی از آن‌ها در چشم‌انداز خود در مبارزه با اعتیاد، ضعیف عمل می‌کنند.


صرامی با اشاره به سند پیشگیری از اعتیاد، گفت: اقدامات رسانه‌ ملی در حوزه پیشگیری از اعتیاد، با حجم تهدیدات دشمن متناسب نیست، باید برنامه‌های مربوط به این حوزه در ساعاتی که بیشترین بیننده، مخاطب برنامه‌ها هستند، پخش شود.


وی اضافه کرد: اقدامات انجام شده در فضای مجازی هم مناسب نبوده است، باید سایر رسانه‌ها هم در یک حرکت هماهنگ و منسجم در این زمینه وارد عمل شوند.


مدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به وجود بعضی نواقص در قانون مبارزه با مواد مخدر، اظهار کرد: این نواقص از طریق اداره حقوقی ستاد مبارزه با مواد مخدر احصاء و برای رفع آن‌ها، پیشنهادات لازم داده شده است.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان۹۶٫۱۲٫۰۲

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=43389

برچسب ها