دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش در حاشیه افتتاحیه ایستگاه های مهارت زندگی ویژه دانش آموزان کیش، در گفتگویی با خبرنگار واحد مرکزی خبر صداوسیمای مرکز کیش گفت: آموزش مهارتهای زندگی در مدارس باید مستمر باشد.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش، ایستگاههای مهارت زندگی ویژه دانشآموزان کیش با هدف آشنایی دانشآموزان با مهارتهای مختلف اجتماعی و کاهش آسیبها و ناهنجاریها در سنین نوجوانی و جوانی با حضور دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش و رئیس و معاونان اداره آموزش و پرورش و مسئولان مرتبط در مدرسه دخترانه فرهنگ کیش افتتاح شد.
محمد حسن جهان دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش در حاشیه این افتتاحیه در گفتگویی با خبرنگار واحد مرکزی خبر صداوسیمای مرکز کیش در سخنانی گفت: با توجه به اینکه مدارس یکی از ارکان مهم در کاهش آسیبهای اجتماعی جامعه می باشد، باید آموزش های مهارت های زندگی در مدارس و برای دانش آموزان بطور مستمر برگزار شود.
وی با اشاره به اینکه موادمخدر برای هر فرد و بویژه دانش آموزان و جوانان مضر و خطرناک می باشد افزود : بسیاری از آسیب های اجتماعی ریشه در اعتیاد و موادمخدر دارد.
جهان ضمن تقدیر از مسئولان اداره آموزش و پرورش کیش و مدیران مدارس جهت همکاری صمیمانه برای برگزاری کارگاه های پیشگیری از اعتیاد در مدارس، با تاکید بر آموختن مهارت نه گفتن به دانش آموزان اظهار داشت: انتقال این مهارت باید در کلاس های درس به صورت عملی و با تمرین در فضای جامعه صورت گیرد.
این مقام مسئول با تاکید بر آموختن مهارت های زندگی به دانش آموزان، خاطرنشان کرد: انتقال این مهارت و مقاومت در برابر تشویقهای افراد ناباب به دانش آموزان، تنها با سخنرانی حاصل نمی شود بلکه بایستی در کلاسهای درس، آموزش این مهارت به صورت عملی و با تمرین فضای واقعی اجتماع، صورت گیرد.
دبیر شورا در پایان با تاکید بر اینکه معلمان و مربیان می توانند الگوهای خوبی برای نوجوانان و جوانان باشند افزود: رفتارهای صحیح باید از خانواده و مدرسه به نوجوانان آموزش داده شود.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش۹۶٫۱۲٫۰۲