استاندار يزد گفت: موضوع مبارزه با مواد مخدر به نگاه علمی و جامع نیازمند است که خوشبختانه در طرح دادگاه درمان مدار این نگاه دیده می شود.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر يزد؛ محمود زمانی قمی در نشست مشترك شورای هماهنگي مبارزه با مواد مخدر و شوراي پيشگيري از وقوع جرم دادگستري كه به مناسبت آغاز به کار طرح دادگاه درمان مدار در يزد برگزار شد، با بیان اینکه آغاز این طرح در استان یک پدیده و رخداد موثر و مثبت است ادامه داد: اجرای این طرح دیدگاه علمیتری در حوزه مبارزه با مواد مخدر دارد و برای استان یزد بسیار ارزشمند است که مانند سایر طرح ها با اتحاد و صمیمیت و همکاری اجرای آن تضمین شود.
وي با تاکید بر اینکه همکاری و معاضدت و رفتار همکاران قضایی در راستای رفع مشکلات مردم و حل مسائل است، اضافه کرد: اجرای طرح دادگاه درمان مدار نیز مانند سایر طرح های حوزه مبارزه با مواد مخدر پیش خواهد رفت و در اجرای دقیق این طرح عزم جدی خواهيم داشت.
استاندار یزد با تاکید بر اهمیت موضوع مبارزه با مواد مخدر اظهار داشت: آمادگی داریم تا اگر نقایص دیگری هم در این زمینه وجود دارد آن را با تعامل و هم افزایی رفع کنیم و دغدغه مسئولان کشور در این زمینه نیز رفع شود. زمانی قمی بابیان اینکه این طرح نیز نظیر دیگر بخشهای مبارزه با مواد مخدر بهخوبی پیش خواهد رفت؛ اظهار داشت: دوستان نظرات علمی و تکنیکی را در این حوزه مطرح کرده و من هم در خدمت دقیق و کامل طرح هستم و امیدواریم که در کل کشور به این پدیده علمی پرداخته شود. همچنين در ابتداي اين نشست،
دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر، استان يزد را از استانهاي پيشرو در اجراي طرح هاي كشوري عنوان كرد و افزود: طرح دادگاه درمان مدار ويژه معتادان متجاهر و بي سرپناه براي اولين بار به صورت پايلوت در استان اجرايي مي شود.
وي با اشاره به آخرين آمار افراد پذيرش شده در مراكز درمان اعتياد، استان يزد را از آستانهاي آلوده به اعتياد و جرائم آن عنوان نمود و اظهار داشت: در سال گذشته ستاد مبارزه با مواد مخدر با انعقاد تفاهم نامه با بيمه سلامت ايران اقدام به بيمه معتادين نمود كه در استان يزد ۲۴ مركز درماني شامل چهار مركز دولتي و بيست مركز خصوصي طرف قرارداد با بيمه سلامت هستند كه لازم است مشكلات و نواقص آن حل شود تا كليه مراكز درماني رغبت لازم را براي اقدام به بيمه معتادين داشته باشند.
كرباسي ايجاد مركز ماده۱۶ قانون مبارزه با مواد مخدر، استفاده از ظرفيت تشكلهاي مردم نهاد در موضوع اجتماعي كردن امر مبارزه، اجراي كامل آئين نامه مراقبت بعد از خروج ، ايجاد خانه امن براي زنان معتاد و حمايت از زنان بهبود يافته و استفاده از ظرفيت شهرداري در حوزه مبارزه با مواد مخدر را از موضوعاتي عنوان نمود كه نياز است تعامل و همفكري و همكاري در اين راستا براي اجرايي شدن آنها وجود داشته باشد.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر يزد۹۶٫۱۱٫۲۹