نماینده مردم کاشان در مجلس شورای اسلامی گفت: مهمترین رکن و اساس در مبارزه اجتماعی با مواد مخدر، آموزش مهارت “نه گفتن” به افراد جامعه است تا سلامت آنان در برابر مخدرهای صنعتی و شیمیایی ایمن شود.
سید جواد ساداتی نژاد در گفتوگو با خبرنگار روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: اعتیاد به مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی مانند یک بیماری است که باید بدن و سلامت روحی و روانی را در برابر آن ایمن کرد.
وی با بیان اینکه مهمترین آفت جامعه ما در برابر افزایش مصرف مواد مخدر ، عدم مهارت نه گفتن افراد است، ادامه داد: برای رهایی از این معضل باید بخش آموزش جامعه که مربوط به حوزه فرهنگی است، فعالانه وارد عرصه مبارزه با مواد مخدر شود.
نماینده مردم کاشان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ضرورت دارد سیستم آموزش و پرورش و دانشگاهها برنامهای در راستای مهارتآموزی افراد در برابر مقابله با اعتیاد طراحی کرده و آموزش دهند.
ساداتینژاد با اشاره به اینکه اعتیاد به مواد مخدر معضلی جهانی است و تنها مربوط به کشورما نمیشود، گفت: با توجه به اقدامات گسترده سلبی و برخوردی و قانونی در این زمینه، باز هم مشاهده میشود که مصرف مخدرهای صنعتی و شیمیایی بویژه در میان نوجوانان و جوانان رواج دارد و نمیتوان آن را ریشه کن کرد، پس باید حوزه آموزش، کنترل و پیشگیری مورد توجه اساسی قرار گیرد.
وی افزود: پیشگیری بحث بسیار مهمی در رویکرد مبارزه اجتماعی با مواد مخدر است و باید مانند بیماری به آن نگریسته شود و برای حفظ سلامت جسم و روان افراد جامعه، مهارت نه گفتن آموزش داده شود.
نماینده مردم کاشان در مجلس شورای اسلامی ، بحث اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر را نگاه نو و ایده آل در کشور دانست و اظهار کرد: مواد مخدر بزرگترین سونامی است که باید مقابله با آن را جدی گرفت زیرا آسیبهای ناشی از اعتیاد جبران پذیر نیست .
منبع: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۶٫۱۱٫۲۹