رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر گلستان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۵۲۰ مورد عملیات پاکسازی نقاط آلوده به مواد مخدر در استان انجام شد، همچنین ۴۳۰ کیلوگرم انواع مواد کشف و پنج هزار و ۴۰۰ نفر دستگیر شدند.
به گزارش روز جمعه ایرنا سرهنگ شعبان غربا در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در سال گذشته سه نقطه آلوده پرخطر در استان شناسایی شد که ۲ نقطه در گرگان و یک نقطه در گنبدکاووس بود که اقدامات پاکسازی انجام شود.
وی عنوان کرد: در سال جاری ۱۵ نقطه آلوده در همه شهرستان های استان شناسایی و طرح های پاکسازی در آن اجرایی و این روند ادامه خواهد داشت.
رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر گلستان اضافه کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون میزان کشفیات انواع مواد مخدر نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۴ درصد رشد دارد.
سرهنگ غربا گفت: همچنین تعداد قاچاقچیان، توزیع کنندگان، خرده فروشان، معتادان دستگیر شده نیز نسبت به پارسال ۱۲ درصد افزایش دارد.
وی افزود: کاهش سن اعتیاد و گرایش به مواد مخدر صنعتی که رنگ و بوی خاصی هم ندارد، از دغدغه های پلیس است.
رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر گلستان با بیان اینکه ۶۰ درصد زندانیان قربانیان مواد مخدر هستند، تصریح کرد: طرح ارتقاء امنیت اجتماعی نیز در استان اجرایی می شود که در این طرح گزارش های مردمی به صورت ویژه در دستور کار قرار دارد.