• امروز : جمعه - ۶ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 2 - محرم - 1447
  • برابر با : Friday - 27 June - 2025
کل پست ها: 73956اخبار امروز : 0
9

انهدام ۳۱ باند توزیع مواد مخدر در سال‌جاری در چهارمحال و بختیاری

  • کد خبر : 43066
  • ۱۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۷

   دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختیاری گفت: در حوزه مقابله با عرضه مواد مخدر: در ۱۰ ماهه نخست سال جاری ۳۱ باند توزیع مواد مخدر در استان منهدم و ۷۰۰ معتاد در طرح‌های مختلف نیروی انتظامی دستگیر و به مراکز ترک اعتیاد تحویل داده شدند. به گزارش روابط عمومي شوراي […]

 
 دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختیاری گفت: در حوزه مقابله با عرضه مواد مخدر: در ۱۰ ماهه نخست سال جاری ۳۱ باند توزیع مواد مخدر در استان منهدم و ۷۰۰ معتاد در طرح‌های مختلف نیروی انتظامی دستگیر و به مراکز ترک اعتیاد تحویل داده شدند.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان چهارمحال و بختياري، سید قدیر مرتضوی در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گفت: جمعیت ۱۵ تا ۶۴ سال استان بیش از ۴۶۴ هزار نفر می باشد که جمعیت هدف محسوب می شوند.


وی جمعیت دانش آموزان استان را ۱۸۴ هزار و ۸۳۱ نفر و جمعیت دانشجویان استان را بیش از ۳۳ هزار نفر اعلام و افزود: کشفیات مواد مخدر در سال جاری بیش از ۲ تن و ۱۱۱ کیلوگرم بوده است.


دبير شورا با اشاره به اینکه طرح های پاکسازی نقاط آلوده بصورت هفتگی انجام می شود، افزود: ۴۴۷ طرح پاکسازی نقاط آلوده استان تاکنون صورت گرفته و بیش از ۲ هزار و ۴۳۸ نفر در این راستا دستگیر شده اند.


مرتضوي گفت: در ۱۰ ماهه نخست سال جاری ۳۱ باند توزیع مواد مخدر در استان منهدم شده است و همچنین ۷۰۰ نفر معتاد در طرح های مختلف نیروی انتظامی دستگیر و به مراکز ترک اعتیاد تحویل داده شده اند.


وي عنوان کرد: افراد فوت شده ناشی از سوء مصرف مواد مخدر در مجموع زن و مرد در سال جاری ۳۳ نفر بوده که نسبت به مشابه سال گذشته در مجموع ۸ درصد کاهش داشته است.


دبير شورا خاطر نشان کرد: در سال جاری در طرح های کنترل محورهای مواصلاتی و ایست و بازرسی‌ها حدود ۷۸ درصد کشفیات داشته‌ایم.


مرتضوی گفت: در طرح شیوع شناسی از سال ۹۰ تا ۹۴ افزايش نگران كننده و چشم گیر بوده که جای تامل و بررسی دارد. در حوزه هاي تخصصي ديگر نيز با افزايش ظرفيت بخصوص مباحث پيشگيري وهمچنين توانمند سازي سمن ها هم رشد خوبي در بخش اعتبارات نسبت به سال گذشته داشته ايم كه در زمينه حمايت از سمن هاي فعال در حوزه مبارزه با مواد مخدر و همچنين صيانت از بهبود يافتگان وبيمه اشتغال آنان پرداخت شد.


وي در پایان عنوان کرد در حوزه درمان وحمايت هاي اجتماعي در استان تنها یک مرکز DIC وجود دارد که نیازمند یک مرکز دیگر نیز هستیم.


منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان چهارمحال و بختياري۹۶٫۱۱٫۱۷

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=43066

برچسب ها